• Placeholder for Schermafbeelding 2021 04 20 om 12 17 14Schermafbeelding 2021 04 20 om 12 17 14

Maak je tuin zomerproof

Een gezellige tuin voor de zomerse dagen!

Maak je tuin zomerproof!

De zomer komt er weer aan. Dus dat betekent dat het weer tijd wordt om jouw tuin of balkon klaar te maken voor de zomer! Waar koop je in Venlo de mooiste nieuwe tuinplanten, tuinmeubelen of tuinaccessoires?


4 tuincentra in Venlo

Er zijn verschillende tuincentra in Gemeente Venlo waar je terecht kunt voor de mooiste planten, bloemen en bomen voor in jouw tuin. We zetten ze hier voor je op een rijtje!

Placeholder for Schermafbeelding 2021 04 21 om 11 22 23Schermafbeelding 2021 04 21 om 11 22 23

Tuincentrum Leurs

Tuincentrum Leurs is meer dan alleen een tuincentrum! Bij Leurs ben je op het juiste adres voor bloemen, tuinplanten, tuinmeubilair, barbecues, tuinaccessoires en nog veel meer. Daarnaast zijn er twee restaurants en is er een grote indoorspeeltuin voor kinderen. Maak er een leuk dagje uit van!

Placeholder for BudgetplantBudgetplant

Budgetplant

Dichtbij de Duitse grens ligt de winkel Budgetplant. De winkel heeft een oppervlakte van meer dan 30.000 m2 en heeft een uitgebreid aanbod van planten van de beste kwekers. Olijfbomen, mooie paarse lavendelplanten of potten of manden voor je planten of bloemen? Bij Budgetplant ben je op de juiste plek!

Placeholder for Schermafbeelding 2021 04 21 om 11 23 14Schermafbeelding 2021 04 21 om 11 23 14

De Groene Oase

De Groene Oase in Venlo is een bloemenboetiek, tuincentrum en een groentewinkel in een! Je koopt hier de mooiste kleurrijke bloemen, planten en accessoires om jouw tuin mee op te fleuren. Ze verkopen daarnaast ook vers groente en fruit, zoals asperges en aardbeien! Deze plek is zeker een bezoekje waard.

Placeholder for HendrixHendrix

Boomkwekerijen Hendrix

Voor persoonlijk advies over welke bomen en planten het beste zijn voor jouw tuin ga je naar Boomkwekerijen Hendrix. Dit familiebedrijf bestaat al 45 jaar en ligt in Boekend in Gemeente Venlo. Op zoek naar haagplanten, coniferen of een buxus? Dan ben je bij Hendrix zeker op het juiste adres.


Tuinmeubelen koop je hier!

Een gezellige zithoek met comfortabele stoelen en een tafel waar je met de hele familie kan barbecuen in de zomer maken jouw tuin zomerproof! Maar waar scoor je nou de beste en mooiste tuinmeubelen? Wij geven een aantal tips!

Placeholder for Buiten Hof TuinmeubelenBuiten Hof Tuinmeubelen

BuitenHof Tuinmeubelen

BuitenHof Tuinmeubelen ligt op de woonboulevard het Trefcenter. In een showroom van 2.500 vierkante meter hebben zij een ruim aanbod aan loungesets, tuinsets, ligbedden, parasols en tuinaccessoires staan. Unieke tuinmeubelen voor een goede prijs! Alles wat jouw tuin nodig heeft om summerproof te worden, zal je in deze winkel vinden.

Placeholder for TimmermansTimmermans

Timmermans Tuinmeubelen

Wanneer je naar tuincentrum Budgetplant gaat, neem dan ook zeker even een kijkje bij Timmermans Tuinmeubelen. Deze showroom maakt namelijk gebruik van een shop-in-shop bij Budgetplant. Hier hebben ze een breed assortiment aan tuinmeubelen, geselecteerd volgens de laatste trends. Een perfecte plek voor de aankleding en inrichting van jouw tuin!

Placeholder for Schermafbeelding 2021 04 21 om 11 07 34Schermafbeelding 2021 04 21 om 11 07 34

JYSK

Voor de mooiste tuinmeubelen, tuinaccessoires en tuinverlichting ben je bij JYSK op het goede adres. Hierdoor kan je weer optimaal genieten in de zomer van jouw tuin, terras of balkon! De meubelen van JYSK staan voor een Scandinavisch design. JYSK heeft een eigen tuinmeubelen merk, genaamd JUTLANDIA. Ook deze winkel ligt op de woonboulevard.


Tuintrends zomer 2021

Welke tuintrends mag je zeker niet missen deze zomer? Neem deze trends mee bij het maken van jouw keuze voor de aankleding en inrichting van jouw tuin.

Placeholder for Verlenge woonkamerVerlenge woonkamer

Verlengde van de woonkamer

Een tuin wordt steeds meer gezien als het verlengstuk van de woonkamer. Zorg ervoor dat de kleuren en de stijl die je gebruikt in je interieur, terugkomen in de inrichting van je tuin! Zo maak je er één mooi geheel van.

Placeholder for SlabewerktSlabewerkt

Duurzame tuinen

Duurzaamheid is een trend die terugkomt in allerlei verschillende branches. Deze trend geldt ook voor de inrichting van jouw tuin. Door het maken van een eigen moestuintje bijvoorbeeld, ben je duurzaam bezig! Eet deze zomer sla uit eigen tuin!

Placeholder for Lounge2Lounge2

Tuin voor ontspanning

Door de coronacrisis worden tuinen steeds meer gebruikt als een plek om te ontspannen en tot rust te komen. Zorg er deze zomer voor dat jouw tuin zo is ingericht, dat je hier heerlijk kan relaxen. Een goede loungeset, gezellige kussentjes en comfortabele stoelen!


Tuininspiratie opdoen?

Er zijn verschillende plekken in Venlo waar je inspiratie kunt opdoen voor je eigen tuin. Rondwandelen en genieten van verschillende tuinen? Wij geven een aantal tips!

Placeholder for ArcenArcen

Kasteeltuinen Arcen

Kasteeltuinen Arcen is een van de mooiste bloemen- en plantenparken van Europa. Op deze plek zijn meer dan 15 verschillende tuinen gelegen rondom een 17e eeuws kasteel. In de kasteeltuinen kan je je vast en zeker laten inspireren!

Placeholder for RoosRoos

Jochumhof

De Botanische tuin Jochumhof bestaat deels al vanaf het jaar 1799. Pater Peter Jochum is toentertijd gestart met de tuin, om het klooster te ondersteunen. Het is een tuin met geschiedenis! Jochumhof is zeker een bezoekje waard.

Placeholder for TuinTuin

Brookergarden

Brookergarden is een zelfontworpen bloementuin van 5500 vierkante meter groot. Deze tuin is ideaal om rust en inspiratie op te doen. Geniet van de mooie bloemen en beplanting tijdens een bezoekje aan Brookergarden.


De beste shoptips voor vrouwen? Klik hieronder voor alle tips!