Venloverrast

Proef Venlo: van chique tot snack

Heerlijk eten en drinken, samenzijn, sfeer en plezier. Dát maakt Venlo bourgondisch. De komende weken staan dan ook in het teken van bourgondisch genieten: Proef Venlo! Ontdek de leukste eettentjes, restaurants, terrassen en cocktailbars in de binnenstad van Venlo. Wij geven je tips en inspiratie op culinair gebied: van chique tot snack.

Geniet de komende weken en laat je verrassen!

Proef Venlo krantje downloaden (PDF)

Winactie: wij betalen je rekening!

Wij dagen je uit om je culinaire ervaring in Venlo te delen. Maak een mooie foto, blog of vlog van je eetervaring in Venlo en vertel ons hoe lekker je in deze mooie stad kunt eten. Deel je filmpje, foto of blog op Facebook of Instagram met #proefvenlo én de naam van het restaurant en bewaar je rekening. Wij betalen de rekening van de leukste inzending!

De winnaar wordt eind juni bekendgemaakt op de Facebookpagina van Venloverwelkomt.

Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Koffie, ontbijt & lunch

In Venlo kun je nét niet de klok rond terecht voor heel veel lekkers. Maar we beginnen in elk geval op tijd voor een heerlijk ontbijt. Meer van het uitgebreid lunchen of ‘koffie met wat lekkers’? Ook dat is er volop te vinden in Venlo!

Lees meer

Terrasje pakken

Drinken kun je volop in de Venlose binnenstad. Neem de tijd en geniet van het aanbod en het vakmanschap van deze prachtlocatie.

Lees meer

Leuke dinner spots

Venlo heeft een enorm en gevarieerd aanbod op culinair gebied: van gezellige eettentjes tot high class restaurants.

Lees meer

Voor de kids

Wie zegt dat kinderen niets lusten? In hartje Venlo zijn een paar superleuke adresjes waar ze precies weten wat kleine deugnieten lekker vinden.

Lees meer

Foodfestivals

Op deze foodfestivals geen klef broodje knak of een lauw frietje! Hier geniet je juist van culi en kwali. Heerlijk in de open lucht op twee prachtige plekken in Venlo: SPIJS! aan het water en Lekker Venlo in het Julianapark.

Lees meer

Psst... 10 geheimpjes uit de stad

Zoals elke stad, kent ook Venlo haar geheimen. Hier verklappen we tien culinaire tips die zelfs voor échte insiders nog verrassend kunnen zijn. Niet doorvertellen hè?

Lees meer

Eten in Venlo

Benieuwd naar de laatste foodtrends, zoals foodfestivals in Venlo, of de laatste nieuwtjes op het gebied van eten in Venlo? Hier vind je het!

Ontdek de vele restaurants in Venlo

Wij helpen je op weg met een aantal leuke en bijzondere restaurants in Venlo!

Culinaire inspiratie