• Passiespelen header

Passiespelen

Meer dan 20 voorstellingen in De Doolhof in Tegelen

Passiespelen 2021 in Tegelen

Vanwege het coronavirus worden de Passiespelen een jaar uitgesteld. Waarschijnlijk zal de première 9 mei 2021 zijn.

In 2021 is Noord-Limburg weer in de ban van de Passiespelen! Een grootschalig en uniek theaterspektakel voor jong en oud, dat om de vijf jaar in openluchttheater De Doolhof in Tegelen wordt opgevoerd. Hier vind je alle informatie over de Tegelse Passiespelen en wat je verder in Tegelen en Steyl kunt beleven.


Passiespelen

In de zomer van 2021 kun je de 21ste editie van de Tegelse Passiespelen meebeleven. De nieuwe voorstelling met de titel ‘Hem achterna. Een passiespel’ gaat op zondag 9 mei in Openluchttheater De Doolhof in Tegelen in première! Een voorstelling die schuurt, raakt en verbindt. Wil je naast de voorstelling ook een arrangement boeken of beleven wat er verder in Groot-Venlo te doen is? Dit is uiteraard ook mogelijk!

LEES MEER OVER DE PASSIESPELEN EN DE ARRANGEMENTEN

Tegelen

Tegelen is samen met het naastgelegen kloosterdorp Steyl één van de stadsdelen van Venlo met een eigen unieke dynamiek. Naast dat je in Tegelen en Steyl prima op pad kunt voor je boodschappen en kunt shoppen word je verrast door hetgeen er te doen en te zien valt, zoals het Keramiekcentrum en een Kloosterorde van missionarissen.

Het Tegelse winkelcentrum waar nog gratis geparkeerd kan worden is aangenaam compact. Alles kan wandelend worden ontdekt. Toch is het gezellige centrum groot genoeg om te kunnen genieten van verrassende winkeltjes, leuke terrassen, fijne restaurantjes en talloze activiteiten in de omgeving voor jong en oud. Op zaterdag van 10.00 uur tot 16.00 uur is de weekmarkt te vinden op het Wilhelminaplein en op donderdag zijn de winkels tot 20.00 uur geopend.


Steyl

De laatste decennia is er sprake van een terugloop in de bezetting van de kloostergebouwen. De toeristisch-recreatieve en culturele bestemming van Steyl is op die manier belangrijker geworden. De monumentale gebouwen en historische tuinen worden in stand gehouden en gekoppeld aan de maascorridor. Het kloosterdorp is recent aangewezen als rijksbeschermd dorpsgezicht.

LEES MEER

Niet te missen pareltjes

in Tegelen en Steyl

Cultuur-attracties

Dat is toch in Tegelen ergens?

Tiendschuur

Placeholder for Tiendschuur thumbnail Tiendschuur thumbnail

Exclusief dineren op een exclusieve locatie

Aubergine

Placeholder for Aubergine thumb Aubergine thumb
Cultuur-attracties

Ervaren, beleven en doen

Het Wereldpaviljoen

Placeholder for Wereldpaviljoen tumb Wereldpaviljoen tumb

Wat langer blijven?

Na een dag in Venlo en omgeving is het heerlijk thuiskomen in een gastvrij en mooi (stads)hotel of gezellige bed en breakfast. Of met een hele groep in een riante groepsaccommodatie of appartement. Met het hele gezin overnachten op een camping of vakantiepark is natuurlijk ook mogelijk en staat voor ultiem genieten van al het goede wat Venlo en omgeving te bieden heeft.

LEES MEER