• Paaseieren

Pasen 2021

Pasen 2021

Heb je zin in een lekker paasontbijtje, een overheerlijke brunch, of een andere lekkernij tijdens de paasdagen? Daar hoef je dit jaar zelf niets voor te doen! Veel ondernemers in de binnenstad maken met liefde je Pasen compleet!


Ald Venlo

Vier Pasen met Ald Venlo! Zin in een heerlijke brunch, of een rijk gevulde borrelplank? Dan ben je bij Ald Venlo aan het juiste adres. Haal je bestelling op, of laat het bezorgen op 4 en 5 april!

Van Gelderen Wijn

Vrolijk Pasen! Ook bij Van Gelderen Wijn wordt Pasen niet vergeten! Wat dacht je bijvoorbeeld van een frisse Langlois, een bloemige Steininger Grüner Veltliner, een aromatische Poggio Le Volpo Roma Rosato of een soepele en crispy Gavarez Vinho Verde? Stuk voor stuk aanraders!

Placeholder for Hemingway salade Hemingway salade

Milk and Cookies

Als je zin hebt in een lekker paasontbijt, moet je Milk and Cookies zeker niet vergeten! Een croissantje met jam, roerei, heerlijke aspergesoep.... Dat wil toch iedereen?

Hemingway

Ook met Pasen kun je genieten van de heerlijke gerechten van Hemingway. Bestel eenvoudig, en zij zorgen ervoor dat je met Pasen lekker thuis kunt smullen!

Placeholder for Etagere Pasen Heerlijck Thuis Etagere Pasen Heerlijck Thuis

Pasch

Weet je ook nooit hoe lang je een ei moet koken? Dan is het piepei echt wat voor jou! Je hoeft alleen maar naar de melodie te luisteren en je weet precies hoe ver je eieren zijn! Maar ook voor mooi Paas- en lenteservies kun je bij Pasch terecht.

Heerlijck Thuis

Al dat heerlijke eten moet natuurlijk mooi gepresenteerd worden! Ben je op zoek naar een mooie etagère, of uniek paasservies? Neem dan eens een kijkje bij Heerlijck Thuis!

Placeholder for Pasen Wereldwinkel Pasen Wereldwinkel

Wereldwinkel

Bij de Wereldwinkel vind je volop lentekleur voor een feestelijk Pasen! Heb je daar zin in? Maak dan een afspraak om bij de Wereldwinkel te winkelen, of shop eenvoudig online!