• De jachthaven 1

Vacature City Marketeer (tijdelijk)

Vacature City Marketeer (tijdelijk)

Venlo Partners verzorgt de city marketing en het city management van Venlo. De organisatie zet zich in voor een aantrekkelijke binnenstad en de promotie van Venlo bij uiteenlopende doelgroepen.

Voor de periode mei t/m oktober 2021 zijn we ter vervanging van zwangerschapsverlof op zoek naar een

City Marketeer (16-20 uur)

Wie zijn wij

Venlo Partners is een kleine, informele organisatie die samen met diverse partijen in de stad en de regio samenwerkt aan de realisatie van uiteenlopende projecten op het gebied van city marketing en city management. Ons team is positief ingesteld en denkt vooral in praktische oplossingen.

Wat houdt de functie in

Als City Marketeer sta je allereerst aan de lat voor de invulling en uitvoering van de city marketing projecten, vaak in samenwerking met externe specialisten. Jij bent een echte projectmanager en bent verantwoordelijk voor de coördinatie en uitvoering van diverse campagnes en projecten. Een aantal projecten liggen al voor je klaar, maar er is ook nog ruimte voor eigen invulling en ideeën.

Samen met onze stakeholders werk je aan projecten gericht op onze belangrijkste doelgroepen: bewoners van Venlo, bewoners van de buurgemeenten, toeristen, studenten en (young) professionals. Je werkt hierbij nauw samen met onze online marketeer.

Naar wie zijn we op zoek

Onze ideale City Marketeer heeft een HBO-denk- en werkniveau en bewezen ervaring in marketing richting één of meerdere van onze doelgroepen. Hij/zij herkent zich in de volgende eigenschappen: strategisch sterk, hands on en resultaatgericht, kritisch en licht perfectionistisch, creatief en open minded, sociaal en open, zelfstandig en stevig in de schoenen.

Organisatorische vaardigheden zijn van belang om tot goede resultaten te komen in het brede pakket van werkzaamheden.

Een perfecte beheersing van de Nederlandse taal is een voorwaarde. Beheersing van de Duitse taal in woord en geschrift is een pré.

Over Venlo Partners

De werkzaamheden van Venlo Partners vallen uiteen in twee werkvelden: city marketing en city management.

De city marketing activiteiten richten zich op het positief beïnvloeden van de associaties die de doelgroepen met (groot) Venlo hebben. Om dit te bereiken worden campagnes en activiteiten opgezet om de doelgroepen te bereiken, te raken en te activeren met een afgestemde marketingboodschap. Venlo Partners treedt op als strategische marketingpartner in Groot Venlo en beschermer van het merk Venlo.

De city management activiteiten richten zich primair op het gebied dat onder de reclamebelastingverordening valt en secundair op aanliggende gebieden en de aanvoerroutes die belangrijk zijn voor het functioneren van de binnenstad.

Interesse?

Heb je interesse in deze tijdelijke uitdaging, stuur dan uiterlijk 31 maart een motivatiebrief en cv naar: marcel@venlopartners.nl. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Marcel Tabbers, telefoon 077-3333012 of e-mail: marcel@venlopartners.nl

De functie is ter vervanging van zwangerschapsverlof en kan ingevuld worden door een zzp-er of in een tijdelijk dienstverband.