• Haven Night Time016

Vacature Assistent city manager

Vacature Assistent City Manager / Huismeester

Let op: je kunt niet meer reageren op deze vacature

Ben je op zoek naar een veelzijdige en uitdagende baan in het bruisende centrum van Venlo? Ben je praktisch en positief ingesteld en in staat overzicht te houden in een dynamische omgeving? Ben jij een echte regelaar en ook nog eens gezellig en sociaal? Lees dan even verder…

De binnenstad van Venlo wordt jaarlijks door miljoenen mensen bezocht. Het historische centrum is daarmee een belangrijke toeristische trekpleister en ook economisch van groot belang. In de binnenstad van Venlo werken zo’n 5.000 mensen bij ruim 450 verschillende bedrijven.

Venlo Partners zet zich in voor een aantrekkelijk stadscentrum dat schoon, heel en veilig is. Ook ondersteunen we ondernemers op allerlei gebieden zodat hun winkel en de winkelstraten goed kunnen blijven functioneren. Met onze city marketing activiteiten zetten we de binnenstad bij verschillende doelgroepen in de spotlights.

Voor ons team zijn we op zoek naar een

Assistent city manager / huismeester binnenstad (0,8 fte)

Over de functie

In deze functie ben je het eerste aanspreekpunt voor ondernemers en dus goed op de hoogte van wat er speelt in het centrum. Jij zorgt er (mede) voor dat de binnenstad op orde is (zowel op gewone dagen als tijdens evenementen en feestdagen). Praktische zaken zoals het ophangen van feestverlichting en straatversiering regel jij en kleine problemen los je snel op. Binnen het team bewaak jij (mede) het belang van de ondernemers, winkelstraten en de binnenstad als geheel. Je voert alleen, samen met het team, of met gemeente en ondernemers allerlei projecten uit die bijdragen aan een aantrekkelijke binnenstad.

Over de organisatie

Venlo Partners verzorgt de city marketing en het city management van Venlo. De organisatie zet zich in voor een aantrekkelijke (binnen)stad en de promotie van Venlo bij uiteenlopende doelgroepen. In nauwe samenwerking met tal van partijen binnen en buiten de gemeente wordt gewerkt aan projecten die bijdragen aan een levendig, gastvrij en toekomstbestendig stadscentrum. Via online en offline marketingcampagnes, toeristische promotie en activiteiten wordt bijgedragen aan een positief imago bij bestaande en toekomstige inwoners, bedrijven en bezoekers van Venlo.

Het team van Venlo Partners bestaat uit vier personen, aangevuld met stagiairs en projectmedewerkers.

Over jou

Een positieve, oplossingsgericht aanpakker die er plezier in heeft om samen met de stakeholders het Venlose centrum op zijn best te presenteren. Je bent een betrouwbaar en sociaal persoon die met alle verschillende doelgroepen in de binnenstad overweg kan en mensen weet te enthousiasmeren. Je bent gestructureerd en weet hoofd- en bijzaken te scheiden uit alle informatie die tot je komt. Je bent taalvaardig en kunt ook met Duits en Engels uit de voeten.

Technisch inzicht en organisatorisch vermogen is een pré. Enige kennis van Excel wordt op prijs gesteld.

Interesse?

Heb je interesse in deze unieke baan, stuur dan uiterlijk 20 november een motivatiebrief en cv naar: marcel@venlopartners.nl. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Marcel Tabbers, telefoon 077 333 3012 of e-mail: marcel@venlopartners.nl

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.