Onderzoeksstage loyaliteitsprogramma

Onderzoeksstagiair(e) loyaliteitsprogramma

Venlo Partners is de city marketing en city managementorganisatie van de stad Venlo. De organisatie zet zich in voor een aantrekkelijke binnenstad en de promotie van Venlo bij uiteenlopende doelgroepen. Ter ondersteuning zijn wij op zoek naar een afstudeerstagiair (m/v) die affiniteit heeft met onderzoek en het interessant vindt om een marktonderzoek, businessplan en marketingplan uit te voeren.

Het onderzoek

De grote online retailers (Zalando, Bol.com etc.) zijn in de eerste plaats vooral databedrijven. Ze kennen hun klanten door en door en maken handig gebruik van data om consumenten aan zich te binden en omzet te maken. Ook voor de fysieke winkel is het van belang om data te verzamelen en een community op te bouwen. Een beproefd systeem daarvoor is het loyaliteitsprogramma (zoals de klantenkaart). Venlo Partners is op zoek naar een afstudeerder / stagiair(e) die de mogelijkheden voor een loyaliteitsprogramma anno 2021 voor de gehele Venlose binnenstad wil onderzoeken en een advies uit wil brengen hoe deze in Venlo te implementeren. Bij de opdracht moet de mogelijkheid voor de invoering van een lokale munt worden meegenomen.

Wij zoeken

  • een zelfstandige student op hbo of wo-niveau
  • hands-on mentaliteit. Naast je (afstudeer)onderzoek ondersteun je de medewerkers met hun werkzaamheden
  • goede beheersing van de Nederlandse taal
  • goede kennis van Microsoft Office
  • een enthousiast persoon met kennis van en interesse in data en onderzoek

Wij bieden

  • afwisselende en leerzame periode waarbij je kennismaakt met allerlei aspecten van city management en marketing in een dynamische omgeving
  • een informele werksfeer
  • stagevergoeding

De stage wordt in overleg aangegaan voor een periode van 4-6 maanden, 32-40 uur per week (waarvan minimaal 32 uur onderzoek).

Interesse?

Reageren op de vacature kan door een (korte) motivatie en cv te sturen naar marcel@venlopartners.nl