• Placeholder for ZPF love venlo headerZPF love venlo header

Alleen ga je sneller maar samen kom je verder

Meer over onze partners

Samenwerking is de basis

Samen met onze partners werken we aan de promotie van Venlo. Venlo is een ondernemende en veelzijdige stad. Een stad die veel mogelijk maakt. Een stad die barst van de actieve inwoners met goede ideeën. Maar ook van innovatie, plezier en samenwerking. Samen zetten we in op nieuwe ontwikkelingen op het gebied van ondernemen, studeren, winkelen, evenementen, maar vooral op beleving van onze stad. Door het bundelen van onze energie zetten we gezamenlijk Venlo nog beter op de kaart. Daar hebben we allemaal belang bij. Laten we samen mensen die ons niet kennen tonen wie we zijn en wat we in huis hebben.


Gemeente Venlo

De gemeente Venlo is onze belangrijkste opdrachtgever. We volgen het strategisch beleid van de gemeente en dragen met onze activiteiten bij aan het behalen van de beoogde doelstellingen van de stad.

Naar de website van gemeente Venlo
Placeholder for Stadskantoor groen Venlo thumb overzichtStadskantoor groen Venlo thumb overzicht

Venlostad.com

Een ondernemersvereniging behartigt de belangen van de ondernemers. Zo doet Venlostad.com dat voor de ondernemers in de Venlose binnenstad. Dit alles omdat ze ondernemerschap van harte stimuleert. De Venlose binnenstad is met recht een plek waar veel prachtige unieke zaken gevestigd zijn én waar bekende ketens hun plek vinden en de moeite waard zijn om te bezoeken.

Naar de website van Venlostad.com
Placeholder for Salagerij schreinemachers Venlo thumbnailSalagerij schreinemachers Venlo thumbnail

Toeristen Informatie Venlo

Ook Toeristen Informatie Venlo is er voor de bezoekers van onze stad. Een essentiële voorziening in de stad waarmee we informatie uitwisselen om het voor onze bezoekers nog gemakkelijker en overzichtelijker te maken.

Naar de website
Placeholder for 2022 04 Venlo Partners Tourist Information 62022 04 Venlo Partners Tourist Information 6

Visit Noord-Limburg

Visit Noord-Limburg richt zich op het toerisme in Noord-Limburg. Ook dat is een zeer belangrijke partner voor ons als het gaat om promotie van de stad. We stemmen onze werkzaamheden goed op elkaar af en wisselen waar mogelijk informatie en kennis uit.

Naar Visit Noord-Limburg
Placeholder for Fietsen in VenloFietsen in Venlo

Invest in Venlo

Als Venlo Partners spannen we ons in voor een veelzijdige en gevulde binnenstad. Invest in Venlo doet de acquisitie voor de bedrijventerreinen van Groot Venlo. Afstemming is dus belangrijk. Investeren in Venlo is een goed idee. Heb je plannen op dit gebied? Dan is Invest in Venlo de gesprekspartner die je zoekt.

Naar de website van Invest in Venlo
Placeholder for Maasboulevard thumbnail avondMaasboulevard thumbnail avond

Ondernemend Venlo

Ondernemend Venlo is de organisatie die meer dan duizend bedrijven vertegenwoordigt. Met de ondernemers proberen we zo goed mogelijk contacten te leggen tussen onderwijs en bedrijfsleven op het gebied van banen en stageplaatsen.

Naar de website van Ondernemend Venlo
Placeholder for Ondernemen in Venlo tumbnail 1Ondernemen in Venlo tumbnail 1

Fontys, HAS, Universiteit Maastricht en Gilde opleidingen

Fontys, HAS en UM zijn de instellingen voor hoger en wetenschappelijk onderwijs in Venlo. Met deze partners werken we samen om van Venlo een échte studentenstad te maken. We werken daarbij ook samen met Gilde Opleidingen en de middelbare scholen.

Placeholder for Studeren in venlo samenwerkingStuderen in venlo samenwerking

Andere belangrijke partners

Buiten deze organisatie werken we ook samen met diverse culturele instellingen, sportorganisaties, evenementenorganisatoren, horecaondernemers, stichtingen en verenigingen. Heb jij een goed idee en zie je kansen in een samenwerking met ons, neem dan gerust contact met ons op. We horen graag van je!


Een Venloos cadeautje geven?

Een echt Venloos cadeautje geven? Hartstikke leuk! Denk dan eens aan een Groeët Venlose Aetbón, of een cadeaubon van bijvoorbeeld Thermaalbad Arcen, City Cinema of De Maaspoort. Ook een cadeaubon van IJssalon Clevers is altijd een schot in de roos.