Theater De Maaspoort & Poppodium Grenswerk

Theater en muziek van de bovenste plank

Cabaret, musical, dans, popmuziek en meer

Twee paradepaardjes in de binnenstad zijn toch absoluut wel Theater De Maaspoort en Poppodium Grenswerk. Bij De Maaspoort kun je terecht voor een onvergetelijke avond uit, kijkend naar een fantastische voorstelling. Beleef een topavond in Poppodium Grenswerk met artiesten en DJ's van hoog niveau.

Theater De Maaspoort

Een van de meest gastvrije theaters van Nederland staat in onze binnenstad. Theater de Maaspoort zorgt voor een unieke beleving, méér dan een gezellige en ontspannen avond uit. Artiesten, shows, beleving en spektakel tastbaar maken, dat is wat we doen. Puur genieten op topniveau! Niet alleen in de theaterzalen maar ook daaromheen bij binnenkomst, in de restaurants en in de foyers. Een complete middag of avond uit; ontspanning en gezelligheid in de magische omgeving van het theater.

Zoek & boek een te gekke voorstelling

Een complete avond uit

Tips om je avondje uit naar De Maaspoort compleet te maken

Poppodium Grenswerk

Grenswerk is hét poppodium van Noord Limburg en ligt aan de Maas in Venlo. Het programma is aansprekend en voor een brede doelgroep: populair, kwaliteit, vernieuwing en verdieping gaan hand in hand. Een creatieve mix van muziekstijlen zoals hiphop, techno, pop, jazz en soul, kenmerkt de programmering van Grenswerk.

De combinatie van goede muziek en de perfecte dunne pizza’s en speciaalbiertjes in het eetcafé maken je bezoek aan Grenswerk zeer aangenaam.

Naar de agenda van Grenswerk