• Placeholder for 2019 12 VP Jppls Z 17 A42019 12 VP Jppls Z 17 A4

Unieke winkels en verrassende speciaalzaken

Kijk je ogen uit

Verrassende speciaalzaken

Je kent ze wel. Die bijzondere zaakjes met een uniek assortiment waar iedereen over praat. En dat zijn nou net de zaken die een stad onderscheidend maakt. En gelukkig zijn die er in Venlo heel veel. Of je nu op zoek bent naar een mooi sieraad, de nieuwste LP release van Pearl Jam of die net iets andere Engelse chutney. Het is allemaal te vinden in de Venlose binnenstad. Het is misschien even zoeken, maar een shoppingtour door de historische binnenstad is beslist geen straf. Een waarschuwing: maak van tevoren wel een plan, want de verleiding van de alom aanwezige uitnodigende horeca is erg groot! Om het gemakkelijk te maken: in iedere winkel ligt een handig plattegrondje van de binnenstad.


Sounds Venlo

Je hebt platenzaken en je hebt Sounds. Met maar liefst 800 vierkante meter vol muziek genot is Sounds Venlo een van de grootste en uitgebreidste muziekwinkels in Nederland, maar ook in de verre omgeving van België en Duitsland. Haal je muzikale hart op tussen meer dan 100.000 titels op cd/dvd en 50.000 titels op vinyl.

Lees meer
Placeholder for Sounds headerSounds header

Welkom bij Versierhoés van de Veer

Feesten en verkleden is natuurlijk ontzettend leuk, maar daarnaast ook een echt vak, dat om vakkundig advies vraagt. De gezellige en bijzondere speciaalzaak blinkt hierin uit met zeer vakkundige medewerkers. 't Versierhoes in het centrum van Venlo is al meer dan 40 jaar het adres voor feestartikelen, hoeden, pruiken, kostuums voor carnaval en themafeesten, accessoires, versieringen en carnavalsartikelen. In de polonaise, op naar de versierwinkel!

Placeholder for 2019 03 VP Versierhoes van der Veer 062019 03 VP Versierhoes van der Veer 06

Mix & match

Winkelketens zijn er te over in de Venlose binnenstad, van Vero Moda tot C&A. Daarnaast is er een hele reeks zelfstandige modeboetieks te vinden met mode voor elke doelgroep en voor elke portemonnee. De komst van Primark heeft weer een hele nieuwe, jonge doelgroep, ook uit Duitsland, naar de stad gelokt. Waar vroeger iemand voor één speciaal merk of een bepaalde winkel koos, wordt er nu veel meer gemixt: de chique blouse van Supertrash wordt gematcht met een hippe broek van de Ierse textielgigant. Je maakt je eigen mode zo chique of extravagant als je zelf wil. Volop keuze in de stad dus, met zowel grote ketens als kleine boetiekjes.


De Bruin & Stacey Living

Je bent op zoek naar een typisch Engels product waarvan je denkt dat je dat alleen maar in Engeland kunt kopen? Nee hoor, in onze binnenstad ligt een klein uniek winkeltje waar je allerlei bijzondere of typische Engelse spulletjes kunt kopen. Van heerlijke marmelades en befaamde chutney’s, wenskaarten tot servies. Ga zeker kijken en ervaar The British way of life in dit bijzondere winkeltje.

Lees meer
Placeholder for Ontwerp zonder titel 5Ontwerp zonder titel 5

Speciaal voor de dames

Er zullen weinig dames zijn die dit pareltje niet kennen: Beadsnbobbles. Dit authentieke winkeltje, in het hart van de binnenstad, is al jaren een begrip als het gaat om sieraden. Armbanden, ringen, oorbellen, kettingen en meer. Suus staat klaar om je te helpen met het uitzoeken van een uniek en persoonlijk cadeautje voor je lieve vriendin, zus, moeder of wie je maar liefhebt. Ze verkopen prachtige sieraden van bekende merken, maar ze kunnen ook ter plekke voor jou worden gemaakt. Helemaal naar jouw wens en smaak. Alles wordt mooi verpakt en is een feest om te geven én te krijgen. Ach, en je mag jezelf natuurlijk ook wel eens trakteren ;). Veel plezier!

Placeholder for Beads N Bobbles thumbnailBeads N Bobbles thumbnail

Kaas&kaasjes

Kaasliefhebbers en Bourgondiërs, kennen jullie Kaas&kaasjes al? Of je nu een lekker smeuïg stuk Hollandse kaas wilt voor op je brood, of je zoekt naar een mooi plateau voor borrel of een feest, Kaas&kaasjes heeft het in huis.

Lees meer
Placeholder for Ontwerp zonder titel 14Ontwerp zonder titel 14