• Placeholder for 2019 12 VP Winkelstraten 34 A42019 12 VP Winkelstraten 34 A4

Markt en Stadhuis

Voor het bruisende stadsgevoel!

Markt & Stadhuis

De Markt in Venlo, voor het prachtige stadhuis. Centraler kun je het niet hebben. Vanuit hier loop je de kronkelige straatjes in van de oude binnenstad, met de bijzondere winkeltjes en gezellige horecatentjes. Ook ben je binnen een paar minuten in het nieuwe gedeelte van de binnenstad, de Maasboulevard. Bekende ketens en merken in overvloed.

Op en aan de markt vind je een breed aanbod aan horecagelegenheden en winkels, goed voor uren shop- en borrelplezier.


Stadhuis

Hét Rijksmonumentale pronkstuk van de historische binnenstad van Venlo: die kwalificatie krijgt architect Willem van Bommel postuum op zijn naam. Het oorspronkelijk als kasteel ingerichte stadhuis van Venlo stamt uit het begin van de 14e eeuw maar werd eind zestiende eeuw herbouwd.

Placeholder for Stadhuisplein venlo headerStadhuisplein venlo header

Gezellig eten & drinken aan de markt


Winkelen, Winkelen & Winkelen

Venlo heeft een ontzettend rijk winkelaanbod waaronder de Primark, H&M, The Sting, New Yorker, Sport 2000 en nog veel meer.

Ketens die je vindt in de Vleesstraat en de Lomstraat, maar vooral ook aan de Maasboulevard. Voor als je zin hebt om lekker de tijd te nemen om de hele winkel door te snuffelen of als je snel even iets nodig hebt en zeker weet waar je dat kunt scoren.

Ook de 2 Brüder mag hier niet ontbreken. Een supermarkt van formaat, waar onze Duitser bezoeker graag komt voor koffie, bratwurst en Belgische biertjes. Ook de versafdeling is om je vinger bij af te likken. Een bijzondere supermarktervaring.


BikMik

Pal aan de Markt. Lekker eten kan hier uiteraard binnen én buiten. Geniet van veelal huisgemaakte gerechten en lekkere koffie en andere dranken. Topplek om op zondag te gaan ontbijten of lunchen. Ook komen hier regelmatig sportclubjes bij elkaar om de energievoorraden weer aan te vullen.

Meer info over BikMik
Placeholder for Bik Mik VenloBik Mik Venlo