• IMG 5009

De Maasboulevard

Voor onbeperkt genieten en shoppen

Gracieus shoppen en borrelen

De Maasboulevard is de plek voor jong en oud, met de prachtige uiterwaarde in de zomer en een knusse winkelstraat in de winter. De Maasboulevard is modern, voorziet in een groot aanbod in winkels en diverse eetgelegenheden. De ontmoetingsplek van Venlo!


Stadshaven

De stadshaven van Venlo ligt aan de Maasboulevard. Gezellige, levendige terrasjes tref je aan op de kade en de gezellige binnenstad van Venlo op 100 meter afstand. Er is plek voor 30 boten die direct in de Venlose binnenstad kunnen aanleggen. Maar zeker ook de moeite waard om alleen maar bootjes te kijken met een lekker drankje op een van de terrassen. In de zomer echt een must-see.

Lees meer

Heerlijk eten mét fantastisch uitzicht

De horecagelegenheden aan de Maasboulevard bieden je na een intens dagje shoppen de ultieme gelegenheid om heerlijk na te praten met een fantastisch uitzicht. Mét een lekker drankje erbij.

Luxe en vers belegde broodjes

Bredzz

Placeholder for 2018 09 VP Bredzz 8 A4 2018 09 VP Bredzz 8 A4

Bourgondisch genieten

Bufkes

Placeholder for Bufkes Venlo Header thumb Bufkes Venlo Header thumb

Sfeervol restaurant aan de Maasboulevard

De Werf

Placeholder for Restaurant de werf Venlo Restaurant de werf Venlo

Grasstrand 'de Catwalk'

Zien en gezien worden, in het zonnetje, op één van de mooiste plekjes van Venlo. Het wordt niet voor niets de Catwalk genoemd!

Placeholder for Maasboulevard thumbnail borrel blvd Maasboulevard thumbnail borrel blvd

Hoe de Maasboulevard, de Maasboulevard werd

De Maasboulevard is een nieuw gebied in Venlo met een hele lange historie. Die historie is heel mooi verbeeld in de dekstenen van de kademuur aan de Maaskant van Primark. Vroeger een drukke haven, maar met het groter worden van schepen en concurrentie van trein en auto nam de betekenis van de kleine haven in snel tempo af. En daarmee ook de economische activiteiten rondom de haven. Het gebied verpauperde en dreigde een no-go area te worden.

De gemeente greep in en maakte van de nood een deugd. Nieuwe winkelketens klopten aan de deur, maar de historische binnenstad bood te weinig ruimte. Bovendien moest Venlo de stad bestendig maken voor steeds vaker dreigende overstromingen. Dit maakte het mogelijk om een nieuwe Maasboulevard te maken.

Vandaag de dag is de Maasboulevard dé plek waar jong en oud samenkomen om te genieten van de jachthaven, de maas, het winkelend publiek, de zon, de sneeuw en diverse events die het hele jaar door hier plaatsvinden.

Placeholder for Couples Maaspoort 023 Couples Maaspoort 023

Winkelen in een moderne stad

Venlo verrast! Dat horen we vaak van bezoekers die voor het eerst een bezoekje hebben gebracht aan onze mooie stad. Want we barsten namelijk van de leuke speciaalzaken in Venlo! Niet voor niets zijn we Beste Binnenstad geweest in 2014 en 2015. Hier draagt de Maasboulevard een belangrijk steentje aan bij.

Bag Society

Placeholder for 2020 05 VP Bag Society 7 2020 05 VP Bag Society 7

Even naar Primera!

Primera

Placeholder for 2018 09 VP Primera 2 A4 2018 09 VP Primera 2 A4

past bij jou

La Ligna

Placeholder for Ontwerp zonder titel 51 Ontwerp zonder titel 51