• Placeholder for IMG 5009IMG 5009

De Maasboulevard

Voor onbeperkt genieten en shoppen

Gracieus shoppen en borrelen

De Maasboulevard is de plek voor jong en oud, met de prachtige uiterwaarde in de zomer en een knusse winkelstraat in de winter. De Maasboulevard is modern, voorziet in een groot aanbod in winkels en diverse eetgelegenheden. De ontmoetingsplek van Venlo!


7x shoppen op de Maasboulevard

Van trendy kleding tot aan modieuze schoenen. Ze hebben het allemaal op de Maasboulevard. Wil jij weten welke winkels er hier allemaal te vinden zijn en waar je terecht kunt voor een lekkere lunch of een snel tussendoortje?

Lees dan snel verder!
Placeholder for Maasboulevard VenloMaasboulevard Venlo

Maasblvd Shoppingzone

Al bijna 15 jaar genieten Nederlandse en Duitse bezoekers van de grenzeloze gastvrijheid op de Maasboulevard Shoppingzone in Venlo. Het is dé plek om samen het grote aanbod aan winkels en aantrekkelijke horeca te beleven.

Bij Maasblvd vermengt de indrukwekkende historie van een eeuwenoude stad zich met een uitgebreid trendy winkelaanbod. De nieuwbouw kenmerkt zich door een luxueuze en zeer ruim opgezette stadshaven met aanlegsteigers. De haven is omringd door gezellige en levendige terrasjes waar het alle seizoenen prima vertoeven is. Waar kun je nu na een dagje shoppen beter relaxen dan aan de rand van ‘Mooder Maas’? Dit is puur genieten bij ultieme horecagelegenheden met een fantastisch uitzicht!

Placeholder for HR Maasblvd venlo 723 1HR Maasblvd venlo 723 1
Placeholder for HR Maasblvd venlo 723 2HR Maasblvd venlo 723 2

Stadshaven

De stadshaven van Venlo ligt aan de Maasboulevard. Gezellige, levendige terrasjes tref je aan op de kade en de gezellige binnenstad van Venlo op 100 meter afstand. Er is plek voor 30 boten die direct in de Venlose binnenstad kunnen aanleggen. Maar zeker ook de moeite waard om alleen maar bootjes te kijken met een lekker drankje op een van de terrassen. In de zomer echt een must-see.

Lees meer
Placeholder for Maasboulevard thumbnail havenMaasboulevard thumbnail haven

Heerlijk eten mét fantastisch uitzicht

De horecagelegenheden aan de Maasboulevard bieden je na een intens dagje shoppen de ultieme gelegenheid om heerlijk na te praten met een fantastisch uitzicht. Mét een lekker drankje erbij.

Eten en drinken

Café BLVD

Sfeervol zitten aan het water

Placeholder for Restaurant cafe blvd boulevard venlo thumbnailRestaurant cafe blvd boulevard venlo thumbnail
Eten en drinken

De Werf

Sfeervol restaurant aan de Maasboulevard

Placeholder for 2022 05 Venlo Partners De Werf 22022 05 Venlo Partners De Werf 2
Eten en drinken

IJsco Fantastico

IJs eten aan de Maas

Placeholder for 2018 09 VP Ijsco Fantastico 15 A42018 09 VP Ijsco Fantastico 15 A4

Grasstrand 'de Catwalk'

Zien en gezien worden, in het zonnetje, op één van de mooiste plekjes van Venlo. Het wordt niet voor niets de Catwalk genoemd!

Placeholder for Maasboulevard thumbnail borrel blvdMaasboulevard thumbnail borrel blvd

Hoe de Maasboulevard, de Maasboulevard werd

De Maasboulevard is een nieuw gebied in Venlo met een hele lange historie. Die historie is heel mooi verbeeld in de dekstenen van de kademuur aan de Maaskant van Primark. Vroeger een drukke haven, maar met het groter worden van schepen en concurrentie van trein en auto nam de betekenis van de kleine haven in snel tempo af. En daarmee ook de economische activiteiten rondom de haven. Het gebied verpauperde en dreigde een no-go area te worden.

De gemeente greep in en maakte van de nood een deugd. Nieuwe winkelketens klopten aan de deur, maar de historische binnenstad bood te weinig ruimte. Bovendien moest Venlo de stad bestendig maken voor steeds vaker dreigende overstromingen. Dit maakte het mogelijk om een nieuwe Maasboulevard te maken.

Vandaag de dag is de Maasboulevard dé plek waar jong en oud samenkomen om te genieten van de jachthaven, de maas, het winkelend publiek, de zon, de sneeuw en diverse events die het hele jaar door hier plaatsvinden.

Placeholder for Couples Maaspoort 023Couples Maaspoort 023