Automatiek Piccadilly

In 1959 startten Toon en Mie Schreurs op de Kleine Beekstraat met Automatiek Piccadilly. De zaak wordt tegenwoordig bestierd door zoon Hans.

In het oprichtingsjaar 1959 bedacht vader Toon het legendarische friet-ei: een half ei in kerrieragout, gepaneerd en gebakken in frituurvet. Velen hebben dit culinaire hoogstandje proberen te imiteren maar dat is tot op heden nog niemand gelukt. Hij blijft een geheim familierecept.

Meer informatie

Je raakt niet uitgekeken in Venlo

Eten en drinken

De Keizerin

Drinks, Bites & Music

Placeholder for 2020 09 VP Keizerin 10 A42020 09 VP Keizerin 10 A4
Eten en drinken

Brownies&downieS

Een bijzondere lunchontdekking

Placeholder for Brownies en downies venlo thumbBrownies en downies venlo thumb
Winkels

Van Gelderen Wijn

Wijnspeciaalzaak

Placeholder for 2016 11 V An Gelderenwijn 42016 11 V An Gelderenwijn 4
Cultuur

Museum van Bommel van Dam

Van postkantoor naar museum

Placeholder for VBVD2021 StijlkamerVBVD2021 Stijlkamer
Eten en drinken

Eddy's Steaks 'n Sushi

De beste Sushi van Venlo

Placeholder for 2019 04 VP Eddys Sushi 092019 04 VP Eddys Sushi 09
Winkels

Passion For Linen

Linnen beddengoed

Placeholder for ImageImage

Blijf op de hoogte van de leukste verhalen, nieuwste hotspots en evenementen die je niet wilt missen!

Meld je aan voor de nieuwsbrief