• Placeholder for 2021 04 Plattegrond afhalen Grenswerk 2 Minted Media2021 04 Plattegrond afhalen Grenswerk 2 Minted Media

Ga vega(n)!

Ga je liever voor een maaltijd zonder vlees of vis? Dat wordt nog lastig kiezen!

Want in Venlo zijn er lekker veel opties als jij vega(n) eet. Wij hebben ze voor jou op een rijtje gezet. Wacht niet langer en reserveer een tafeltje!

Eetcafé Bij de Buren

Bij de Buren is er voor zowel lunch als diner veel keuze in vegetarische gerechten. Zo hebben ze een heerlijke tapaskaart waarvan maar liefst de helft vegetarische gerechten zijn. Voor een heerlijke vega lunch of diner ben je Bij de Buren aan het juiste adres!

De Loft 23

Bij de Loft 23 werken ze zonder menukaart. Hun kaart wordt namelijk afgestemd op het seizoen. Hierdoor is alles vers, verantwoord en van dichtbij! Daardoor kan jouw maaltijd ook volledig vegetarisch worden bereid. Mochten er andere dingen zijn die je niet lust of mag, dan kun je dit ook aangeven. Hierdoor is er bij De Loft 23 altijd voor ieder wat wils!

Sittar Indian Restaurant

Lekker Indiaas eten en ook nog eens vegetarisch? Yes, please! Bij Sittar Indian Restaurant kun je als vegetariër je hart ophalen. Groentemasala, madras of andere curry’s. Bij Sittar wordt het gegarandeerd smullen!

Bagels & Beans

Ontbijt en lunch is natuurlijk net zo belangrijk, al dan niet belangrijker, als het avondeten. Bij Bagels & Beans staan ze voor je klaar met een gegarandeerd lekkere én vegetarische lunch! Wat dacht je bijvoorbeeld van een Paddoburger, mozzarella di bufala of hummus, avocado en dukkah?

STEK

Ook bij STEK staan ze paraat met een overheerlijke lunch, die niet alleen vegetarisch is, maar zelfs helemaal vegan! Lekker én gezond, wat wil je nog meer? Eet smakelijk!

Beej Wim

De twee chefs van Beej Wim brengen samen 130 jaar aan levens- en kokservaring bij elkaar. En dat proef je!

In de Aziatische keuken staan groente centraal. Denk maar eens aan al die heerlijke pokébowls, dumplings, spring rolls en sushi! Geniet van het heerlijke ‘vegan(n) shared diner’ en laat je onderdompelen in de Aziatische keuken van Beej Wim!

Ruijgh

Geniet.. zonder limiet! Wie wil dat nou niet? Bij Ruijgh krijg je een goed gevulde avond én een goed gevuld buikje. Je kan er onbeperkt overheerlijke tapas eten en daarin is ook genoeg vegetarische keus. Reserveer snel een tafel!

Grenswerk Café

Bij Grenswerk Café serveren ze ook heerlijke vega(n) maaltijden. Wat dacht je van de falafel bowl, Bert’s vega burger of vega(n) fingerfood zoals Biet Wellington. Dat klinkt en smaakt (!) toch heerlijk? Veel keus, een sfeervol café en achteraf een show meepakken in hun poppodium? Dat wordt gegarandeerd een top avond!

Blijf op de hoogte van de leukste verhalen, nieuwste hotspots en evenementen die je niet wilt missen!

Meld je aan voor de nieuwsbrief