Ja ik wil

Droomhuwelijk op Stereo Sunday

Droomkoppel gevonden voor huwelijk op Stereo Sunday

Anneleen Marsman en Fynn Bruil zijn de gelukkige winnaars van het compleet verzorgde droomhuwelijk op Stereo Sunday. Anneleen en Fynn werden door hun vrienden in een zeer creatieve video opgegeven voor de winactie. Hun liefdesrelatie kent diverse hoogte- en dieptepunten wat de organisatie van de winactie unaniem deed besluiten dat zij dé winnaars moeten zijn van het compleet verzorgde droomhuwelijk, een initiatief van de organisatie van de Roze Zaterdag 2019, Stereo Sunday en Venloverwelkomt.

Anneleen werd in 2014 een regionale bekende nadat ze te zien was in het vijfde seizoen van het BNN tv programma ‘Over mijn lijk’. Hierin werd haar toenmalige vriend Mark gevolgd in zijn noodlottige strijd tegen kanker. Na een zware periode kwam Anneleen in 2016 Fynn tegen en sindsdien zijn deze twee onafscheidelijk geweest. Ze vonden in elkaar (opnieuw) de liefde voor het leven. Afgelopen kerst werd hun liefde bezegeld met baby de komst van hun dochter Tiger Lou. Anneleen en Fynn konden hun geluk niet op.

Dit geluk werd enkele weken geleden bruut verstoord toen bij Fynn teelbalkanker werd geconstateerd. Snel daarna werden uitzaaiingen gevonden. De behandeling is inmiddels gestart en duidelijk is dat deze de komende zomer het leven van Anneleen, Fynn en Tiger-Lou gaat regeren. Opvallend genoeg benaderen Anneleen en Fynn deze hele gebeurtenis op een bijzondere positieve wijze met veel humor. Zie de video onder dit bericht.

Dit aangrijpende verhaal werd door de vrienden van Anneleen en Fynn op een bijzonder creatieve wijze vastgelegd in een video. Deze kreeg de organisatie van de winactie, bestaande uit Stereo Sunday, VenloPartners en Roze Zaterdag 2019, te zien tezamen met een tiental andere inzendingen. Deze waren vervolgens unaniem over het besluit dat Anneleen en Fynn de absolute winnaars moeten zijn van deze droomprijs.

Het huwelijk op Stereo Sunday

Het huwelijk vindt plaats op zaterdag 7 juli om 14.00 uur in een roze opblaaskerk tijdens Stereo Sunday. De prijs wordt mogelijk gemaakt door lokale Venlose ondernemers die alles wat bij een bruiloft hoort (van kleding tot honeymoon, van fotografie tot ringen en huwelijksnacht) beschikbaar stellen.

Houd onze Facebookpagina in de gaten voor het laatst nieuws over het droomhuwelijk.

Het droomhuwelijk is mede mogelijk gemaakt door:

-Exclusief Bruidsmode Maasbree

-Boermans Juwelier

-Insignety

-Change | Hair & Beauty

-De Maassche Mini Venlo

- Banketbakkerij Lamers

-Foto Kino Linders

-Dutch Graphic Group

-Drogisterij - Parfumerie Seuren

-Beeldwerk

-Theaterhotel Venlo

-Venloverwelkomt

-Stereo Sunday

-Roze Zaterdag 2019

Meer in Venlo