Donderdag Shopdag

Saturdaysforshopping

Stefanie Wienhoven en Saskia Meijs van Saturdaysforshopping voorzien de 'Donderdag Shopdag'-rubriek van Venloverwelkomt de komende weken van verhalen over de Venlose mode.

Kleur bekennen bij LDH Moda

Bij LDH Moda vallen de nieuwe kleuren van dit voorjaar en zomer meteen op als Stefanie en Saskia binnenkomen. Marjon laat ze zien wat de trends zijn en hoe je de prints en kleuren kunt combineren.

Lees meer

Op inkoop met Carrièra

Anita Thijssen van Carrièra heeft Stefanie en Saskia uitgenodigd mee te gaan op inkoop voor het nieuwe seizoen en afgelopen maandag was het dan eindelijk zover.

Lees meer

De stijlvolle missie van Nobs & Wellies

Stefanie en Saskia brachten een bezoek aan Nobs & Wellies en kwamen erachter wat de stijlvolle missie van deze winkel is.

Lees meer

De zwarte blazer

Welk item je volgens Stefanie & Saskia echt in je kast moet hebben: een zwarte blazer. Ze geven je inspiratie voor het combineren van deze klassieker.

Lees meer

Januari saai? Niet dankzij de plissérok!

De plissérok een echte alleskunner, die zowel in de zomer als in de winter te dragen is. Stefanie en Saskia inspireren je voor je outfit!

Lees meer

Shopping in the most wonderful time of the year

Rond de kerstperiode laten we ons graag verwarmen door de gezellige sfeer in de binnenstad. Stefanie en Saskia zijn deze keer met de camera op pad gegaan, op zoek naar originele etalages en feestcollecties en dat is gelukt!

Lees meer

Venlo Trend Report: NIVOO

De Venlose Ninke Peijs heeft onlangs NIVOO overgenomen. Stefanie en Saskia namen een kijkje in de winkel en stelden haar een aantal vragen.

Lees meer

Venlo Trend Report: Marga's Hairstyling

Deze week waren Stefanie en Saskia bij hun ‘eigen’ kapper op bezoek voor een Venlo Trend Report, namelijk Marga’s Hairstyling.

Lees meer

Venlo Trend Report: Luna Art

Saturdaysforshopping goes art? Stefanie & Saskia zijn uit nieuwsgierigheid en als ‘uitstapje’ eens bij Luna Art op bezoek gegaan voor een Venlo Trend Report.

Lees meer

Venlo Trend Report: Fashion, Hair & More

Stefanie & Saskia waren op bezoek bij Fashion, Hair & More, een unieke zaak op de Parade.

Lees meer

Venlo Trend Report: Rémy

Stefanie en Saskia waren bij Rémy, die sinds driekwart jaar op de Klaasstraat zit. Let's talk shoes!

Lees meer

Venlo Trend Report: opening 'In the Mood'

Stefanie en Saskia waren aanwezig bij de opening van de nieuwe winkel van 'In the Mood'.

Lees meer

Venlo Trend Report: Beads 'n Bobbles

Eén van de leukste en gezelligste winkels in Venlo is toch wel de winkel van Suus Verberkt; Beadsnbobbles. Stefanie & Saskia bezochten haar winkel!

Lees meer

Venlo Trend Report: EXMODE

Bij EXMODE is het gezellig druk als Stefanie en Saskia er hartelijk ontvangen worden door Nathalja Kremers. Professioneel en deskundig geeft ze ons een in kijkje in haar modewereld.

Lees meer

Venlo Trend Report: Pinok

Stefanie en Saskia van Saturdayforshopping vragen Chantal Janssen, sinds begin dit jaar de nieuwe eigenaresse van Pinok, naar haar visie op de kleding van dit najaar.

Lees meer

Venlo Trend Report: Carrièra

Stefanie en Saskia zijn op bezoek geweest bij Carrièra in Tegelen, de winkel in een prachtig oud pand midden in het centrum.

Lees meer

Even voorstellen..

Stefanie Wienhoven en Saskia Meijs van Saturdaysforshopping stellen zich aan je voor.

Lees meer

Shoppen in Venlo