Dagje Venlo: 100% genieten

Lekker een dagje erop uit met de kids? Een dagje moeder-dochter shoppen, een gezellig uitje met vrienden of een romantische verrassing voor je vriend(in)? Venlo heeft alle ingrediënten voor een compleet dagje uit. En wij helpen je op weg met de leukste tips en routes op het gebied van shopping, lifestyle, family en food. Dagje Venlo: 100% genieten!

Vier het voorjaar in Venlo

Schrijf je in en ontvang interessante voorjaarsacties in je mail.

Graag je naam invullen

Graag je naam opgeven

Server unavailable, please reload this page.

Dank je voor je aanvraag! We sturen de kortingsvouchers naar je e-mailadres.

De najaarstip van Geert Benders

Geert Benders, eigenaar van beej Benders, geeft zijn ultieme tip weg voor dit najaar. Wat zijn tip is? Bekijk daarvoor het filmpje!

Lees meer

100% Venlo: tips voor een heerlijke herfstavond

Buiten regent het en is het koud en daarom kruip je lekker op de bank voor de televisie of bij de open haard. Creëer een gezellige sfeer in huis en neem een lekker drankje en hapje. Om je te helpen geven we alvast de tips die je nodig hebt voor een heerlijke herfstavond!

Lees meer

De najaarstip van Wilfred van Tuincentrum Leurs

Wilfred Janssen van Tuincentrum Leurs geeft zijn ultieme tip weg voor deze feestdagen, die je ook kunt gebruiken voor het komende voorjaar. Bekijk het filmpje om te zien wat zijn tip is!

Lees meer

100% Venlo - Kruiden top 5

De heerlijkste herfstgerechten maak je nóg lekkerder met de juiste kruiden. En kruiden zijn ook nog eens heel gezond! Ontdek de kruiden top 5 van dit moment.

Lees meer

Een dagje shoppen in eigen stad: Venlo!

Jolanda van Zazazoo.nl woont in Belfeld, een klein dorpje onder Venlo. Ze ging een dagje shoppen in Venlo en deed uitgebreid verslag van deze shopdag op haar blog.

Lees meer

Lekker Hollands in Venlo

Gunda komt uit het Noorden van Duitsland en woont nu zo’n 9 jaar samen met haar man, haar zoon en hond Timmy in Venlo. Wat vindt zij nu zo leuk aan Venlo?

Lees meer

Shoppen

Van verrassende boetieks tot grote speciaalzaken, in Venlo vind je het allemaal. Een complete shopbeleving!

Lifestyle

Inspiratie opdoen voor je woning, lekker actief zijn of gewoon heerlijk ontspannen en genieten van de natuur.

Family

Venlo is ideaal voor een compleet dagje met het hele gezin. Check de kindvriendelijke hotspots!

Food

Geniet van lokale producten en koop alles wat je nodig hebt om de lekkerste gerechten te bereiden.

De partners van 100% Venlo

100% Venlo is mede mogelijk gemaakt door de onderstaande partners. Wil je ook partner worden? Mail naar info@venlopartners.nl voor de mogelijkheden.

Een dagje funshoppen voor je huis of tuin? Kom naar Tuincentrum Leurs in Venlo. Met een groot speelparadijs voor de kinderen!

Meer over Tuincentrum Leurs

Struinen over de versmarkt, proeven op de eetpleintjes, lunchen in het restaurant. Beej Benders heeft de lekkerste producten voor een lage prijs.

Meer over BeejBenders

Deze unieke supermarkt midden in het centrum van Venlo is al meer dan 55 jaar de voedselbron voor het Duitse achterland.

Meer over 2 Brüder

Venloverwelkomt.nl is dé startpagina voor alles wat er in Venlo te beleven is. Voor studenten en ondernemers, voor bewoners en bezoekers.

Meer over Venlo Partners