Venloverleidt couchpotatoes

Herfstblues? Niet in Venlo!

Kom van die bank af!

De dagen worden korter, de herfst is in aantocht... Maar dat betekent echt niet dat je alleen maar thuis op de bank hoeft te hangen. En zeker niet in Venlo! Of het nu gaat om film, muziek, theater of tentoonstellingen: in Venlo is heel veel te beleven, voor jong & oud! Wij hebben een selectie gemaakt van de leukste uitstapjes in de maand oktober in samenwerking met Museum van Bommel van Dam, CityCinema, de Bibliotheek, Grenswerk, De Maaspoort en het Limburgs Museum.

Dus kom van die bank af!

Ps. mis je zaken die hier tussen horen te staan? Neem dan contact met ons op via info@venlopartners.nl.

Museum van Bommel van Dam

De komende periode presenteert Museum van Bommel van Dam zich met tentoonstellingen en activiteiten op diverse locaties in Venlo. Het museum bereidt zich voor op verzelfstandiging en huisvesting op de nieuwe locatie aan de Keulsepoort.

(foto: Cornelia Schleime, Uit de serie Camouflage – Zonder titel, 2008)

Bekijk het programma in oktober >

CityCinema

Een filmpje pakken in hartje Venlo? Geen probleem. Van blockbusters tot prijswinnende films en alles wat daartussen zit, het is allemaal te zien bij de bioscoop CityCinema. En in oktober zijn er ook een aantal speciale voorstellingen.

Bekijk het programma in oktober >

De Bibliotheek

De Bibliotheek Venlo is veel meer dan alleen maar boeken. Het is dé plek in het hart van Venlo om te lezen, te leren, te ontmoeten en te beleven. Met maandelijks nieuwe activiteiten voor iedereen van 0 tot 100 jaar.

Bekijk het programma in oktober >

Poppodium Grenswerk

Wie kent Grenswerk niet!? Hét poppodium van Noord Limburg, aan de Maas in Venlo. De programmering wordt gekenmerkt door een creatieve mix van muziekstijlen zoals hiphop, techno, pop, jazz, soul en nog veel meer! Met ook in oktober een aantal leuke events die je niet mag missen!

Bekijk het programma in oktober >

De Maaspoort

De Maaspoort zorgt voor een unieke beleving, méér dan een gezellige en ontspannen middag of avond uit. Artiesten, shows, eten, beleving en spektakel tastbaar maken, dat is wat we doen. Puur genieten op topniveau! Niet alleen in de theaterzalen maar ook daaromheen bij binnenkomst, in de restaurants, het hotel, de vergaderzalen en in de foyers. Een complete beleving; ontspanning en gezelligheid in de magische omgeving van het theater.

Bekijk het programma in oktober >

Limburgs Museum

In het Limburgs Museum maak je een spannende ontdekkingstocht door de tijd. Zoek de geheime gangen in het kasteel, kijk in de ogen van een Romein en waan je in de wereld van de prehistorische mensen. Naast de vaste tentoonstellingen zijn er altijd verrassende wisseltentoonstellingen. Het Limburgs Museum is anders dan andere musea: hier valt net zoveel te doen als te zien!

Bekijk het programma in oktober >

Lekker shoppen in Venlo