• Placeholder for 2020 06 VP zomergids Antonia Tratoria 82020 06 VP zomergids Antonia Tratoria 8

Culinaire uitjes

Heerlijk genieten van hapjes en drankjes in de binnenstad!

Culinaire uitjes!

Bij elke activiteit hoort lekker eten. Dus ben je nog op zoek naar een culinair uitje? Lees dan vooral verder.

Placeholder for KookworkshopKookworkshop

Kookworkshop

Een workshop van Kookstudio Culinair Centrum. Tijdens deze dag maak je samen een streekmenu of ga aan de slag met een Italiaans menu. Je wordt begeleid door professionele koks die je de fijne kneepjes leren zodat je ook thuis het geleerde makkelijk in de praktijk kunt brengen.

Placeholder for WijnproeverijWijnproeverij

Wijnproeverij

Kijken, ruiken, proeven en genieten is het motto! Voor de wijnliefhebbers organiseren een aantal wijnhandels in Venlo een proeverij. Van Gelderen Wijn is hier eentje van! Deze hebben allemaal verschillende thema's. Ook Nina Bellen organiseert onder begeleiding van een wijndeskundige een wijnproeverij.

Placeholder for Bierbrouwerij Hertog JanBierbrouwerij Hertog Jan

Hertog Jan Brouwerij

Een ander culinair uitje is een rondleiding in de Hertog Jan Brouwerij in Arcen. Je zult genieten van iedere slok. Proef het zuivere bronwater, ruik de geur van gerst en hop, ervaar de tinteling van de perfecte gisting, beleef de authentieke smaak en denk dan aan de koperen brouwketels, het precisiewerk bij de gisting en de donkere bierkelder.


Culinair genieten in Venlo!

Placeholder for Restaurants VenloRestaurants Venlo

Restaurants

Bij een dagje of een weekendje weg in Venlo hoort natuurlijk lekker eten. En dit kun je het allerbeste in een gezellig restaurantje in de binnenstad (van Venlo).

Placeholder for Terrassen VenloTerrassen Venlo

Terrassen

Waar kun je beter genieten dan op het terras met een lekker hapje en een verfrissend drankje? Wanneer de zon begint te schijnen, komen ook de tafeltjes naar buiten. Ga bijvoorbeeld naar het prachtige Scheuten terras, of naar het Hemingway Stadsterras. Lees hier beneden meer over de terrassen in Venlo!