Corona

Alle informatie op een rij

Op deze pagina lees je alles wat je moet weten over de maatregelen rondom corona en waar je rekening mee moet houden voor een veilig bezoek aan Venlo. Blijf veilig en zorg goed voor elkaar!


Huisregels corona

Het coronavirus is helaas nog niet weg. We zullen met z’n allen nóg voorzichtiger moeten zijn. De overheid vraagt ons om zoveel als mogelijk thuis te blijven. Moet je toch de stad in? Houd je dan aan de huisregels die we hebben opgesteld. Zo maak je je bezoek aan Venlo zo veilig mogelijk. Alleen samen zorgen we voor een veilige binnenstad!

Placeholder for 0001 0001

Winkelen op afspraak

Vanaf 3 maart mogen winkels klanten op afspraak ontvangen. Wil je een winkel bezoeken? Dan moet je een afspraak maken (minimaal 4 uur van tevoren). Je maakt de afspraak via de desbetreffende winkel. Houd je zowel buiten als binnen aan de regels. Uiteraard blijft het ook mogelijk om online te winkelen.

Contactberoepen

Vanaf 3 maart mogen bepaalde contactberoepen weer starten. Het gaat om beroepen als kappers, masseurs, tatoeëerders en schoonheidsspecialisten. Maak voor je bezoek een afspraak, houd een mondkapje op en houd 1,5 meter afstand waar mogelijk.

Click and collect

Vanaf 10 februari is het mogelijk om producten te bestellen en af te halen bij deelnemende niet-essentiële winkels. Hier vind je hoe het precies werkt. Bekijk van tevoren goed of de winkel waar jij wilt bestellen hier ook aan meewerkt. Deze informatie kun je op de website of op social media van de winkel vinden.

Placeholder for 2019 03 Mvlvd 1 2019 03 Mvlvd 1

Horeca

Vanaf 14 oktober 22:00 uur zijn eet- en drinkgelegenheden tot nader orde gesloten. Wel is het mogelijk om eten te laten bezorgen of afhalen, zodat jij ook thuis van je favoriete gerechten kunt genieten. Heb jij dus zin in een lekker ontbijtje, lunch of een avondvullende maaltijd? Je kunt bij veel restaurants en lunchrooms terecht.

Online bestellen

Bestellen in Groot-Venlo

Heb je thuis iets nodig uit de winkel of zin in lekker eten? Dan kun je gewoon bij de meeste winkels en restaurants in Venlo, Tegelen en Blerick terecht. Bestel het online en we bezorgen het bij jou aan huis. Dus, denk aan de lokale ondernemers, zij staan net als altijd voor je klaar!

Bestellen