Corona

Alle informatie op een rij

Op deze pagina lees je alles wat je moet weten voor een veilig bezoek aan de binnenstad. Wil je liever online iets bestellen van een winkel of restaurant, dan ben je hier ook op de juiste plek. Blijf veilig en zorg goed voor elkaar!


Huisregels corona

Het coronavirus is helaas nog niet weg. We zullen met z’n allen nóg voorzichtiger moeten zijn. Om je bezoek aan Venlo zo veilig als mogelijk te maken, hebben we enkele huisregels opgesteld. Alleen samen zorgen we voor een veilige binnenstad!

Placeholder for 0001 0001

Winkelen

Wil jij boodschappen doen? De winkels zijn gewoon open, dankzij de getroffen maatregelen. De winkeliers staan dan ook helemaal klaar om je te ontvangen! Per winkel wordt het maximaal aantal klanten duidelijk aangegeven. Wel is het mogelijk dat verschillende winkeliers hun openingstijden aanpassen. Bekijk daarom altijd de website van de winkel zelf, of bel de winkel even op! De weekmarkten vinden plaats zoals je gewend bent.

Voel je je nog niet honderd procent op je gemak? Geen zorgen! Shop eenvoudig online!

Placeholder for 2019 03 Mvlvd 1 2019 03 Mvlvd 1

Horeca

Vanaf 14 oktober 22:00 uur zijn eet- en drinkgelegenheden tot nader orde gesloten. Wel is het mogelijk om eten te laten bezorgen of afhalen, zodat jij ook thuis van je favoriete gerechten kunt genieten. Heb jij dus zin in een lekker ontbijtje, lunch of een avondvullende maaltijd? Je kunt bij veel restaurants en lunchrooms terecht.

Online bestellen

Bestellen in Groot-Venlo

Heb je thuis iets nodig uit de winkel of zin in lekker eten? Dan kun je gewoon bij de meeste winkels en restaurants in Venlo, Tegelen en Blerick terecht. Bestel het online en we bezorgen het bij jou aan huis. Dus, denk aan de lokale ondernemers, zij staan net als altijd voor je klaar!

Bestellen