Corona

Alle informatie op een rij

Op deze pagina lees je alles wat je moet weten over de maatregelen rondom corona en waar je rekening mee moet houden voor een veilig bezoek aan Venlo. Blijf veilig en zorg goed voor elkaar!


Huisregels corona

Het coronavirus is helaas nog niet weg. We zullen met z’n allen nóg voorzichtiger moeten zijn. De overheid vraagt ons om zoveel als mogelijk thuis te blijven. Moet je toch de stad in? Houd je dan aan de huisregels, die we hebben opgesteld. Zo maak je je bezoek aan Venlo zo veilig mogelijk. Alleen samen zorgen we voor een veilige binnenstad!

Placeholder for 0001 0001

Winkelen

Vanaf 14 december zijn de niet-essentiële winkels gesloten. Het is wel mogelijk om online te winkelen. Moet je toch de stad in voor de noodzakelijke boodschappen? Houd je dan aan de regels. Benieuwd welke winkels wel geopend zijn? Klik hier.

Placeholder for 2019 03 Mvlvd 1 2019 03 Mvlvd 1

Horeca

Vanaf 14 oktober 22:00 uur zijn eet- en drinkgelegenheden tot nader orde gesloten. Wel is het mogelijk om eten te laten bezorgen of afhalen, zodat jij ook thuis van je favoriete gerechten kunt genieten. Heb jij dus zin in een lekker ontbijtje, lunch of een avondvullende maaltijd? Je kunt bij veel restaurants en lunchrooms terecht.

Online bestellen

Bestellen in Groot-Venlo

Heb je thuis iets nodig uit de winkel of zin in lekker eten? Dan kun je gewoon bij de meeste winkels en restaurants in Venlo, Tegelen en Blerick terecht. Bestel het online en we bezorgen het bij jou aan huis. Dus, denk aan de lokale ondernemers, zij staan net als altijd voor je klaar!

Bestellen