Vier Carnaval in Venlo!

Vastelaovend, vastelaovend!

Carnaval in Venlo

Carnaval in het Zuiden vieren? Dan moeten we meteen even iets duidelijk maken: Carnaval is bij ons vastelaovend. Het went snel, geloof ons ;). Kom gezellig naar Venlo en al haar stadsdelen om de vastelaovend van dichtbij mee te maken!

Bekijk hieronder (bijna) alle activiteiten in Groot Venlo, van zaterdag 8 februari tot de afsluiting van vastelaovend op dinsdag 25 februari 2020.

De foto's zijn beschikbaar gesteld door Foto Kino Linders.

Wij zoeken échte vastelaovesfans

Maak of zoek een foto of filmpje van je mooiste moment tijdens een Venloos vastelaoves evenement. Deel je mooiste creatie op Facebook of Instagram met #vastelaovesfans en #venlo.

Vergeet niet #vastelaovesfans én het evenement waar je bent te vermelden. Bijvoorbeeld #prinsenbaltegelen2020 of #bbz2020.

Beleef de Venlose vastelaovend

Samen met meer dan 25.000 bezoekers in de Venlose binnenstad beleef je een unieke carnaval in Venlo. Met een ongekend breed aanbod van podia, artiesten, cafe's en prachtig verklede mensen staat de stad garant voor veel gezelligheid tot in de late uurtjes.

Bekijk het volledige vastelaoves programma om een overzicht te krijgen van alle evenementen, inclusief de evenementen die voorafgaan aan vastelaovend.

Om alvast in de stemming te komen

Wil je een idee krijgen hoe het er in Venlo aan toe gaat of gewoon alvast in de stemming komen, vergeet dan vooral niet te kijken.

Vastelaovend nieuws & evenementen

Activiteiten, evenementen en nieuws rondom de vastelaovend

Nao 't Zuuje

In 2017 maakte Lex Uiting, de toenmalige prins van Venlo, een documentaire over vastelaovend in Venlo. Een aanrader om te kijken als je een goed idee wilt krijgen van de sfeer. Wil je het zelf toch echt een keer meemaken? Plan je route en op Nao 't Zuuje!

Direct je route plannen!

Op zoek naar het beste plekje?

Wij helpen je op weg met een overzicht van de leukste en gezelligste café's van Venlo!