Sint in the city

De leukste sinterklaasuitjes

De leukste sinterklaasuitjes

Yes, de Sint is back in town. De goedheiligman is een druk baasje, maar voor een bezoekje aan Venlo maakt hij zijn agenda meteen vrij. Check hier de allerleukste Sinterklaasuitstapjes!SUPERSINT

Help de Sint en word een Superkind! In het Limburgs Museum beleef je de avonturen van Sint en zijn Pieten in de superleuke doe-tentoonstelling Het avontuur van SuperSint. Grotere kinderen maken kennis met legendes en tradities rondom het Sinterklaasfeest, ook leuk voor papa en mama.
16 november t/m 5 december 2019
Website Limburgs MuseumHIJ KOMT, HIJ KOMT

Natuurlijk vieren we allereerst de intocht. Half november zet Amerigo zijn paardenvoetjes aan wal met Sint op zijn rug en de Pieten in zijn kielzog. Na een korte optocht spreekt de goedheiligman zijn fans toe. Check data en locaties op pagina 56 van dit boekje om te zien waar en wanneer je Klaasje kunt verwelkomen. Intocht Sinterklaas o.a. 17 november 2019
Venlo/Blerick/Steyl/BelfeldSINTERKLAASSPEKTAKEL

Sint himself is de hoofdartiest in dit spektakel vol zang, dans en komische acts. De goedheiligman en zijn Pieten beleven knotsgekke avonturen en tussendoor komen alle bekende sinterklaasliedjes voorbij. Dus blèr lekker mee bij dit muzikale feestje voor jong en oud. Oh ja, en bij binnenkomst zetten kinderen hun schoentjes. Zouden die na de voorstelling gevuld zijn? Wij denken van wel...
24 november 2019
De Maaspoort Theater & Events
i.s.m. showorkest Harmonie Fortissimo, vooropleiding musical Valuascollege en toneelvereniging Silhouet.
Website De Maaspoort Theater & EventsHoor wie shopt daar kinderen?

‘T HOLTSCHÖPKE
Een goed gevulde speelgoedwinkel met echt mooi speelgoed, veelal gemaakt van hout en andere kwaliteitsmaterialen. Waar vind je dat tegenwoordig nog? In Venlo dus. ‘t Holtschöpke is een snoepwinkel voor kleine en grote kinderen (tot 12 jaar) en hun ouders.
Jodenstraat 12 Venlo
Website 't Holtschöpke

‘T ZANDMENKE
Pas op, ‘t Zandmenke is gevaarlijk terrein voor jonge moeders, soon to be mom’s, oma’s en iedereen die gek is op lieve babyspulletjes. Alles is even snoezig, schattig, knuffelig en aaibaar. Een winkel vol moois voor de allerkleinsten: van speelgoed en kleding tot de spullen voor de babykamer.
Jodenstraat 14 Venlo
Website Zandmenke

MUSEUMWINKEL
Je ziet ‘m misschien over het hoofd, maar dat is zonde! Want in de winkel van het Limburgs Museum vind je superleuke cadeaus voor kids. Van boeken en historische puzzels tot ridderpakken en bouwpakketten, leuk en leerzaam.
Keulsepoort 5 Venlo
Website Limburgs Museum

PAND 9
Dit is hét adresje voor eigenwijze en hippe kleding voor kids en teens. Pand 9 heeft de betere kindermerken en een boel leuke accessoires en hebbedingetje die ook best in de schoen passen. En er is een speelhoekje, dus genoeg vertier tussen het passen door.
Jodenstraat 9 Venlo
Website Pand 9

SPEK EN BONEN
Bij Spek en Bonen hebben ze een neus voor supervette kinderspullen. Ze struinen stad en land af op zoek naar kei hippe hebbedingetjes. Van coole outfitjes tot speelgoed en accessoires! Spek en Bonen is tevens een kids café waar jij en je kroost heerlijk kunnen smullen.
Parade 24 Venlo
Website Spek en Bonen

SNOEPWINKEL TRUUSKE
Hier móet je met je kinderen naartoe. Truuske is een snoeperig snoepwinkeltje, dat je normaal alleen in een romantische oude film ziet. Van snoepjes voor 5 cent tot reuzelollies en zuurstokken. Succes met kiezen.
Parade 32 Venlo
Website Snoepwinkel Truuske