Goede voornemens

Voor een gezonde start van het nieuwe jaar

KRUIDENKRACHT

Als je ergens fris en fruitig wordt, dan wel bij Rozemarijn & Thijm. Ze hebben alles in huis om je helemaal toppie te voelen. Van verzorgingsproducten tot gezonde voeding, alles op natuurlijke basis en bij elke aankoop een goed, persoonlijk advies.
Klaasstraat 43 Venlo | Steegstraat 9
Blerick | Kerkstraat 44 Tegelen | Website Rozemarijn en ThijmHEALTHY AS HELL

Stek is een trendy café bij de bieb en heeft een niet-alledaagse, maar verfrissende kaart vol lekkere en superhealthy hapjes en drankjes. Biologisch, vers en (nagenoeg) suikervrij. Stek en u zult gezond worden.
Begijnengang 2 VenloWAT ZEGGEN DE STERREN?

Zo rond de jaarwisseling is het wel zo fijn als je weet wat 2020 voor je in petto heeft, toch? Wip daarom snel binnen bij de The Read Shop en scoor alle magazines met een jaarhoroscoop. Dan ben je weer volledig bijgepraat.
Klaasstraat 37
Venlo | Website Read ShopVERSER DAN VERS

Ga op de gezonde toer en sla twee vliegen in één klap. Bij het Nolensplein vind je de superleuke, overdekte versmarkt Beej Benders én de weekmarkt bij elkaar. Beej Benders is dé plek voor leuke, lokale, verse streekproducten. Je kunt er boodschappen doen, maar ook een hapje eten. Niet overslaan deze unieke plek.
Mgr. Nolensplein 54
Venlo | Website Beej Benders
De weekmarkt is op woensdag & zaterdag.LOOP JE FIT

Ook van plan om meer te sporten? Goed zeg. Zorg wel voor de juiste gear, zodat je veilig en profi de training doorkomt. Van hardloopschoenen tot sportbh’s: bij Het Loopcentrum helpen ze je op weg. Go go go!
Koninginnesingel 7 Venlo
Website Loopcentrum