Cool voor kids

De leukste uitjes voor de jeugd

KINDERBOERDERIJ HAGERHOF

Piep, knor, bèèèh... Lekker scharrelen tussen de varkens en de geitjes? Kom dan naar Kinderboerderij Hagerhof. Bij deze vrolijke beestenboel is bovendien een erg leuk restaurant.
Website Kinderboerderij HagerhofGLOWGOLF

Wat het ook is, als het glowt in the dark, vinden kinderen het geweldig. Dus ouders: ga voor deze glow in the dark midgetgolfbaan en gun ze 18 holes plezier in het donker. Het thema is kastelen, ridders, jonkvrouwen en draken. Succes verzekerd!
Klein Vink 4 Arcen
Website GlowgolfTAURUS WORLD OF ADVENTURE

Bij Taurus World of Adventure kun je een potje lasergamen, adventuregolfen, bowlen, gamen of poolen met een spectaculair sausje. Nieuw is Prison Island, de grootste escape room van Zuid-Nederland.
Rijksweg 181 Velden
Website TaurusCITYCINEMA & DE NIEUWE SCENE

Verplichte kost in de kerstvakantie: de bios. Voor de grote, gezellige familiefilms ga je in Venlo naar City Cinema. Heb jij van die arty farty kids met dito filmsmaak? Ga dan naar Filmhuis De Nieuwe Scene voor de beste arthouse films.
Picardie 33 Venlo | Website City Cinema
Nieuwstraat 13 Venlo | Website De Nieuwe SceneBINNENZWEMBADEN

Spetter spatter spater, neem een duik in het zwembadwater. Altijd goed voor op een druilerige dag: het subtropisch zwemparadijs. In de regio zijn er een aantal, onder andere deze drie:
Website De Berckt
Website Wasserstraelen
Website De WisselslagMONKEY TOWN

Oe oe aa aa! Neem je kids mee naar Monkey Town, in deze indoor speeltuin spelen grote en kleine apen zich uren in het zweet: van klimparcours en autootjes tot trampolines en een peuterhoekje.
Heymansstraat 101 Boekend
Website Monkey TownBALLORIG

Zijn ze balorig, ga naar Ballorig. Echt, je hebt er geen kind meer aan. In deze grote binnenspeeltuin kan iedereen onder de tien zijn energie ruimschoots kwijt. En ouders? Die laden hun energie weer op in een van de zitjes.
Winkelveldstraat 5 Venlo
Website BallorigMUSEUM WASROL

Van wasrol tot dvd. Pardon? Je hoort het goed: dit kleine maar bijzondere museum toont de ontwikkeling van beeld- en geluidsdragers. Je vindt er de gekste apparaten uit vervlogen tijden.
Egersbosweg 233 Boekend
Website Museum WasrolMISSIEMUSEUM

Het Missiemuseum is volgens hun website een bijzondere ervaring. Nou, dat is nog zacht uitgedrukt. De imposante verzameling opgezette dieren is overweldigend. Zeker voor kids. Aan het interieur is sinds sint juttemis niks meer veranderd, wat de ervaring compleet maakt. Vergeet niet een muntje in de beroemde beer te gooien.
St. Michaelstraat 7 Steyl
Website Missiemuseum