Het Wensboom evenement

Kom 15 december naar De Wensboom op de Markt

Deze kerstperiode staat er niet zomaar een kerstboom op de Markt voor het stadhuis in Venlo, maar een heuse wensboom. Op zaterdag 15 december is iedereen van harte welkom om tussen 13.00 en 17.00 uur een wens te komen doen. De wensen worden direct door de vrijwilligers opgehangen in de prachtig versierde wensboom. De wensboom is een initiatief van Venlo Partners in samenwerking met Venlo on Ice.

Donatie voor Stichting Kidzbase
Met het doen van je wens kun je ook een donatie doen, zo klein of groot als je zelf wilt, aan Stichting Kidzbase. Deze stichting zet zich in voor kinderen in onze regio voor wie een fijne Kerst niet vanzelfsprekend is. De donaties worden besteed aan kleding voor deze kinderen.

Opening van De Wensboom en het kerstseizoen
De Wensboom, en daarmee ook het kerstseizoen in de binnenstad, wordt op zaterdag 15 december om 13.00 uur officieel geopend door Wethouder Erwin Boom. De Wethouder zal vervolgens de allereerste wens doen. Voor muziek, een hapje en een drankje en tevens een activiteit voor de kinderen wordt gezorgd.

Op zaterdag 5 januari wordt tijdens de afsluiting van Venlo on Ice het totaalbedrag aan donaties bekendgemaakt en overhandigd aan Kidzbase.

Za 15 december | 13.00 – 17.00 uur Markt, Venlo