Venlo on Ice

Schaatsen op de Oude Markt in Venlo

Venlo on Ice

Ouderwets schaatsplezier voor jong en oud vind je terug in het centrum van Venlo. Voor de elfde keer realiseert Stichting Venlo on Ice een grote kunstijsbaan van ruim 600 vierkante meter in het hart van de Venlose binnenstad.

De Venlose ondernemers heten je van harte welkom om in de sfeer van winter-wonderland het sportieve schaatsen met het commerciële element (shopping) te verenigen. Op basis van de zeer positieve ervaringen en reacties van de afgelopen jaren is het tevens de bedoeling om de opgezette curling competitie aanzienlijk uit te breiden.

Het programma

15 december – De deuren zijn weer geopend!

Het is zover; de ijsbaan gaat weer open! Tijdens de opening van de ijsbaan is iedereen van harte welkom om te komen schaatsen.

15 december t/m 7 januari 2018 – Venlo on Ice maakt je Winter nóg leuker

Tijdens deze periode kan er volop geschaatst worden op de Oude Markt. En natuurlijk gezellig een drankje doen daarna!

18 december – Ready, set, go!

Om 19.30 uur start de Venlo on Ice Curling competitie met een seniorenronde. Meedoen? Kijk dan snel op www.venloonice.nl of je nog in kunt schrijven met je team.

Vanaf 15 december – Schaatsen met klasgenootjes

Op verschillende dagen kunnen de kinderen van de Venlose scholen komen schaatsen bij Venlo On Ice.

Op verschillende ochtenden is de ijsbaan gereserveerd voor de scholen in de gemeente Venlo. Meer dan 3000 kinderen van alle basisscholen bezoeken dan de ijsbaan. In de kerstvakantie kan iedereen komen schaatsen. We hopen je te zien op Venlo on Ice!

Kijk voor het actuele programma, openingstijden en alle andere activiteiten op de ijsbaan op www.venloonice.nl.Venlo

Oude Markt

Naar route