Sinterklaasintocht Blerick en Venlo

Hoor wie klopt daar kinderen.....

Sinterklaasintocht Blerick en Venlo

Zondag 17 november komt Sinterklaas weer met zijn pieten aan in Venlo en Blerick! Het moment waar alle kinderen lang op hebben gewacht. In zowel ’t Raodhoës als in de Maaspoort is na een kort voorprogramma gelegenheid om Sinterklaas een handje te komen schudden. Houd voor meer informatie onze Facebookpagina in de gaten of kijk op [www.kinderfeestenvenlo.nl(http://www.kinderfeestenvenlo.nl) Deelname is gratis.

Programma

Sinterklaas en zijn pieten varen rond 12.30 uur voorbij het VieCuri ziekenhuis voor de zieke kindertjes op de kinderafdeling. Vervolgens zal de Sint om 12.45 uur door Burgemeester A. Scholten worden ontvangen in de Passentenhaven in Blerick. Nadat de Pieten handjes hebben gegeven en wellicht een snoepje hebben uitgedeeld, zal Sinterklaas om 13.15 uur alle kinderen vanaf het balkon van ’t Raodhoës toespreken. In de grote zaal van ’t Raodhoës zal vervolgens om 13.30 uur de receptie starten waarbij de kinderen de Sint een handje kunnen geven.

Sinterklaas wordt om 15.30 uur door Burgemeester A. Scholten ontvangen in de stadshaven van Venlo. Nadat de Pieten handjes hebben gegeven en wellicht een snoepje hebben uitgedeeld gaat Sinterklaas met z’n pieten via de Maasstraat, Kwartelenmarkt, Kleine Beekstraat, Vleesstraat, Klaasstraat, Begijnegang en Sint. Jorisstraat naar de Markt voor het stadhuis. Hier zal Sinterklaas om 16.00 uur alle kinderen vanaf het bordes toespreken. In de grote zaal van de Maaspoort start om 16.15 uur de receptie waarbij de kinderen de Sint een handje kunnen geven.