Sinterklaas in Venlo

Alle evenementen op een rij

Sinterklaas in Venlo

Nog maar even en dan is de Sint weer in ons land. In de stad zijn er verschillende activiteiten - rondom de Sinterklaasperiode. Super leuk met de kids!

Ontbreekt er een evenement op deze pagina? Mail dan naar info@venlopartners.nl.

19 november - diverse Sinterklaasintochten

Vandaag zal Sinterklaas zijn intocht maken in Venlo, Blerick, Belfeld en Tegelen.

Lees hier meer over de Sinterklaasintocht in Venlo en Blerick >>

Van 18 november tot 5 december - Pakhuis van Sinterklaas bij het Limburgs Museum

Van 18 november tot 5 december is het Limburgs Museum omgetoverd tot het Pakhuis van Sinterklaas. Sinterklaas en zijn pieten zijn met heel veel cadeautjes aanwezig in het Pakhuis van Sinterklaas. Kom je ook meehelpen?!

De Pakhuis Pieten kunnen je hulp namelijk goed gebruiken. Wie helpt er om speelgoed te zoeken in de grote rekken, speelgoed te rangschikken van vroeger naar nu, cadeautjes in te pakken en tenslotte pakjes in de schoorsteen te werpen? Natuurlijk kun je ook het daklopen oefenen en de voetjes van de vloer te tillen tijdens de Pietengym.

Van 20 november t/m 5 december - Pietenpakhuis bij Ruitersport Equidrôme

Van 20 november t/m 5 december is het Pietenpakhuis bij Ruitersport Equidrome er weer! Haal een Pietendiploma, kom spelletjes doen samen met de zwarte Pieten, maak een verlanglijstje en hang een kleurplaat op! Wil jij graag ontbijten met Sinterklaas of hem 's avonds naar bed brengen? Ook dat kan.

19 en 26 november - Sinterklaasfeest en intocht van de Sint op de Maasboulevard

De Sint en zijn Pieten worden feestelijk onthaald op de Maasboulevard. Kom naar het gezellige Sinterklaasfeest en neem al je vriendjes en vriendinnetjes mee! Intocht Sinterklaas: Zondag 19 november, van 15.30 uur tot 17.00 uur. Sinterklaasfeest: Zondag 26 november, van 12.00 uur tot 17.00 uur.

29 november - Voorleesuurtje van Sinterklaas in de Bieb

Sinterklaas is weer in het land en ook dit jaar slaat hij de Stadsbieb natuurlijk niet over. Sinterklaas brengt ook dit jaar weer een bezoek aan de bieb en zal een leuk verhaal voorlezen. Natuurlijk mogen alle kids hem een handje komen geven.

Woensdag 29 november, vanaf 14.30 uur. Toegang is gratis.

2 december - Sinterklaas Prônke

Trek je leukste, mooiste of gekste Sinterklaas of Pietenpak aan en laat je zien in de Klaasstraat. Het Prônke is van 15.30u tot 16.30u. Daarna volgt de prijsuitreiking. Inschrijven kan via info@carriera-damesmode.nl.

3 december – Pakjespieten bezoeken de binnenstad

Je zou tijdens een bezoek aan de binnenstad zomaar Pieten tegen het lijf kunnen lopen…