Palmhöltjesoptochten

Palm palm pasen , ei koerei

Palmhöltjesoptochten in Venlo en Blerick

Zondag 14 april organiseert Stichting Kinderfeesten Venlo weer de palmhöltjesoptochten in Venlo en Blerick. Een mooie traditie waarbij de voorbereidingen én het meelopen een leuke bezigheid zijn voor het hele gezin. Iedereen is welkom bij de palmhöltjesoptocht in Venlo en Blerick!

Optocht Venlo Wil je meelopen in de palmhöltjesoptocht in Venlo? Dan word je om 11.30 uur verwacht aan ‘t Kerkepäörtje bij de St. Martinuskerk. Het is mogelijk om rond 11.45 uur je palmhöltje in de kerk te laten zegenen. Vanuit de St. Martinuskerk start om 12.00 uur de optoch. De optocht vertrekt dan door de Grote Kerkstraat, Parade, Klaasstraat, Vleesstraat naar de Markt. Het défilé wordt voor het stadhuis afgenomen en hier krijgen alle jeugdige deelnemers iets lekkers.

Optocht Blerick In Blerick worden deelnemers aan de palmhöltjesoptocht om 11.15 uur op het Antoniusplein verwacht. Voorafgaand aan de optocht bestaat de mogelijkheid de Palmhöltjes in de kerk te laten zegenen. Om 11.30 uur vertrekt de optocht vanuit de Antoniuskerk door de Kloosterstraat , Witherenstraat, Averbodestraat, Laurentiusstraat, St.-Hubertusstraatje naar het Antoniusplein. Voor ’t Raodhoés wordt het defilé afgenomen en krijgen alle jeugdige deelnemers iets lekkers

Kijk voor deze informatie én meer op www.kinderfeestenvenlo.nl

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag