Koningsnacht en -dag

Koningsdag vier je toch gewoon in Venlo?

Koningsnacht Venlo donderdag 26 april 2018

Hier vind je een overzicht van de activiteiten met Koningsnacht in Venlo. Activiteit aanmelden? Mail naar info@venlopartners.nl.

Kingsnight Tegelen

Vanaf 20.00 uur is er een gratis en gevarieerd programma met live-muziek in Tegelen. Er is voor ieder wat wils in de verschillende cafés.

Koningsnacht op de Markt

Een knallend feest recht voor het stadhuis, met optredens van 'The Best of Rock History' en Lone Road Station. De avond start om 19.00 uur en eindigt om 00.00 uur.

Het programma: 19:00-20:00 DJ Boy Born 20:00-21:30 The Best of Rock History (voorheen Beatles Collectief) 21:30-22:00 DJ Boy Born 22:00-23:30 Lone Road Station (Onder begeleiding van Strikers van Symphonica In Rosso) 23:30 Afsluitend DJ Boy born

Grenswerk: Oldschool Gangsters Koningsnacht

Na het daverende succes in 2015 gaan LCV Events en Poppodium Grenswerk hun krachten weer bundelen met Oldschool Gangster's!! Deze editie staat volledig in het teken om jullie een onvergetelijke Oldschool & Early Rave-ende Koningsnacht te bezorgen!Koningsdag Venlo vrijdag 27 april 2018

Hier vind je een overzicht van de activiteiten met Koningsdag in Venlo. Activiteit aanmelden? Mail naar info@venlopartners.nl.

Koningsmarkt Blerick

Winkelhart Blerick kent al vele jaren een zeer uitgebreide Oranjemarkt. Een mooie traditie op Koningsdag, die in de wandelgangen de grootste van heel Limburg wordt genoemd. Op 27 april, de nationale feestdag, wordt iedere vierkante meter van het Blerickse centrum oranje.

Koningsmarkt & -dag in Tegelen

In Tegelen zijn verschillende activiteiten met Koningsdag zoals een grote braderie, een kindervrijmarkt, straattheater en veel muziek.

Koningsdag Arcen

Ook in Arcen zijn er verschillende activiteiten met Koningsdag.

Joeksjagers Oranjecircus / Optocht

Op 27 april is iedereen welkom om vanaf 10.30 in het Ald Weishoès de fiets op ‘koninklijke’ wijze te versieren en vervolgens aan de oranjeoptocht door de binnenstad van Venlo deel te nemen. Vanaf het Ald Weishoès geven de Joeksjagers om 12.30 uur het startsein voor de optocht.

Grenswerk: Nightbirds Kingsday Festival

Nightbirds Kingsday Festival is back! Het Grenswerk Café is de hele dag geopend en ze trekken een blik vuige bands open voor jullie. Crowdsurfen = allowed. De entree is gratis! Aanvang 15.00 uur.