Kerst in Venlo

Alle evenementen op een rij

Kerst in Venlo

Natuurlijk zijn er rond Kerst ook weer vele leuke evenementen in en rondom Venlo. Op deze pagina een overzicht. Ontbreekt er een evenement? Mail dan naar info@venlopartners.nl.

Kijk voor de sfeervolle, muzikale evenementen op de pagina 'Muziek in Venlo'.

9 en 10 december - Scrooge Festival

Tijdens het Scrooge Festival wordt Arcen omgetoverd naar de 18e eeuw van Dickens. Al jaren een must see tijdens de winterperiode.

10 december - Tout Theater

Brengt de echte Kerstsfeer naar de binnenstad.

11 december - Het huis van de Kerstman

Als de Sint op 6 december weer naar Spanje vertrekt, komt zijn collega de Kerstman uit het hoge Noorden afzakken om zich op het kerstfeest voor te bereiden. Dit jaar strijkt hij neer in de Bieb, waar hij naast een lekker bed een puike parkeerplaats heeft gevonden voor zijn arrenslee. Ben je benieuwd naar hoe de Kerstman logeert in de Bieb? Kom dan gezellig op bezoek! de Kerstman heeft geen geheimen en als je netjes aan de balie vraagt of je zijn kamer mag zien, dan kan dat.

17 december – In de beentjes met de Kerstloop

Samen met de Venloop organiseert Venlo on Ice weer een kerstwandeling. Ook dit jaar weer een leuke route van 7,5 kilometer voor de hele familie. Kinderen t/m  twaalf jaar mogen gratis meewandelen en schaatsen tot 12.00 uur. Natuurlijk is de Venloop Kerstloop niet compleet zonder warme chocomel en een verse oliebol. De Venloop Kerstloop zal om 9.00 uur starten bij Venlo on Ice. De deelnamekosten bedragen €5,-. Kijk voor meer info op www.venloop.nl

18 december – Start Curling competitie

Om 19.30 uur start de Venlo on Ice Curling competitie met een seniorenronde. Meedoen? Kijk dan snel op www.venloonice.nl of je nog in kunt schrijven met je team.

Vanaf 15 december - Schoolschaatsen Op verschillende ochtenden is de ijsbaan gereserveerd voor de scholen in de gemeente Venlo. Meer dan 3000 kinderen van alle basisscholen bezoeken dan de ijsbaan. In de kerstvakantie kan iedereen komen schaatsen. We hopen je te zien op Venlo on Ice!

17 december – Kerstmarkt hartje Velden

Proef de Kerstsfeer met muzikanten, koren en dansgroepen. Diverse kraampjes, warme chocomel, Glühwein en natuurlijk de Kerstman. Van 11.00 uur tot 17.00 uur. De winkels zijn geopend.

17 december - Kerstsfeermarkt

Een gezellige markt in het centrum van Blerick.