Kermis Belfeld

Kermis Belfeld

Cultuur en Sport Belfeld staat wederom garant voor een bont kermisprogramma. Zo is er op vrijdag een familieavond waarbij elke exploitant kortingen aanbied, vanaf 19.00 uur in de oergezellige Biergarten DJ Thomas alwaar om 20.00 uur de officiële opening plaatsvindt met m.m.v. Harmonie Kunst na Arbeid. De avond staat in het teken van het Oktoberfest en de organisatie heeft nog een wervelend optreden in petto.

Zaterdag start bij de Hamar tussen 08.00 en 13.00 uur de “van Lier Schoenen Belfeld Kermis wandeltocht” (3 afstanden). Vanaf 19.00 uur Back to Vinyl waarbij iedereen zijn eigen plaatjes kan uitzoeken en een spetterend optreden van “Kim Vulders”. Van Disco Dance classics, Soul, Rock, Pop tot Nederlandstalige muziek. Alles komt voorbij in het repertoire van Kim.

Zondag vanaf 11.00 uur de “Fysio Fitness Belfeld Kermisloop”. Aansluitend op het kermisterrein vanaf 14.00 uur livemuziek met trio Just Fun en tussendoor optredens van Schlagerprinzessin Bianca Schnelle en rasartiest Karel Verspaget bekend van optredens in Paradiso, en samen met Jefferson Airplane, Golden Earring, George mc Crae, Piet Veerman, Dennie Christian, etc.

Voor de kleintjes clowntje Polka, een schminkstand en meer.

Maandag om 20.00 uur vindt er een gratis loterij plaats met leuke prijzen vanaf 18.00 uur muziek in de oergezellige Biergarten van DJ Danny.

Kijk snel wat er dit jaar allemaal nog meer te beleven is op www.cultuurensportbelfeld.nl

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag