Carnavalswinkels in Venlo

Volop keuze!

Carnavalswinkels in Venlo

In Venlo is er volop keuze als het gaat om het kopen van carnavalskleding. Wij zetten de winkels in Venlo op een rij. Staat er een winkel niet bij? Stuur gerust even een mailtje naar info@venlopartners.nl.Just For Fun Productions

Josje Wolters en haar zoon Sef, wie kent ze niet? Jij niet? Kom dan snel naar Klaasstraat 45 waar ze samen een pop-up store bestieren. Schmink, de mooiste pruiken, sjablonen, vasteloavesspeldjes, hoedjes, heel veel van wat je nodig hebt voor de komende vastelaovend vind je hier. Bekijk alvast de website.

Klaasstraat 45 - VenloJosé Duckers

José Duckers Gelegenheidskleding is al bijna vier decennialang dé aloude specialist in het stijlvol kleden van boeren en boerinnen voor de talrijke boerenbruiloftsfeesten tijdens carnaval in Limburg, Brabant en Zeeland. Ook voor gekleurde bloesjes en kleurrijke pettycoats bent u bij José Duckers Gelegenheidskleding aan het juiste adres. Een begrip met de carnavalsdagen in geheel Zuid-Nederland.

Baarlosestraat 128 - VenloFreddy’s Imaginarium & Joolsz

Door het jaar heen vind je hier de meest bijzondere collectie brocante, vintage en retro (woon)accessoires, maar ook handgemaakte sieraden, tassen en andere must haves. Maar als de ‘vastelaovend’ in zicht komt verkopen Fred en Esther prachtige handgemaakte, mutsen, tooien en sjaals… ben er snel bij want op=op.

Houtstraat 17 - VenloFleurig

Voor nieuwe en tweedehands kinderkleding zit je goed bij Fleurig, en speciaal voor de vastelaovend vind je er ook tweedehands en op maat gemaakte ‘vastelaoveskleier’.

Parade 52 - VenloBT Styling

Tot en met 1 maart kun je elke vrijdag en zaterdag terecht bij Saskia Theunissen. Bij BTStyling, instore bij Beej Benders, verkoopt zij de nieuwste trends op schminkgebied, prachtige zelfgemaakte hoeden, corsages en andere feestelijkheden. Kortom, de moeite waard om te bezoeken op de 1e etage Beej Benders. Kijk voor de openingstijden op www.btstyling.nl.

Nolensplein 54 (Beej Benders boven Monseigneur - Venlo)Geer van de Veer

’t Versierhoes in het centrum van Venlo. Al meer dan 40 jaar dé plek voor feestartikelen en kleding, het hele jaar door. Kijk voor het volledige assortiment op www.geervdveer.nl.

Jodenstraat 32 - VenloTuincentrum Leurs

Carnavalskleding en accessoires krijg je ook bij Leurs in Venlo. Neem gerust een kijkje in de speciaal ingerichte carnavalswinkel van Leurs.

Straelseweg 370 - VenloGeerlings

In het welbekende pand van Geerlings vind je een filiaal van Timmermans Carnavalsland met alle spulletjes die je nodig hebt voor deze dolle drie dagen. www.timmermanscarnaval.nl

Klaasstraat 2- 10 - Venlo’t Mutske

Het juiste adres in Blerick voor al je carnavalskleding, feestartikelen en nog veel meer. Kijk op www.ut-mutske.nl om het assortiment vast rustig te bekijken of voor de openingstijden.

Lambertusplein 51 - VenloWij zoeken échte vastelaovesfans

Maak of zoek een foto of filmpje van je mooiste moment tijdens een Venloos vastelaoves evenement. Deel je mooiste creatie op Facebook of Instagram met #vastelaovesfans en #venlo.

Vergeet niet #vastelaovesfans én het evenement waar je bent te vermelden. Bijvoorbeeld #prinsenbaltegelen2020 of #bbz2020.

Meer informatie over vastelaovend >

Vastelaovend in Venlo