Feest in de stad

De beste zomerfestivals

Hakuna matata, het is weer festivalseizoen!

Bliërock 21 juli
Lekker swingen op rock, blues en rock 'n roll en genieten van theater op het Lambertusplein in Blerick. Met overdag leuke activiteiten voor kids!
www.stichtingb4music.nl/blierock

Sfeermarkt Arcen 17, 24 en 31 juli – 7, 14 en 21 augustus
In het mooie Arcen kun je de hele zomer lang elke woensdag naar de sfeermarkt: 250 kraampjes met o.a. vers fruit, versgebakken visjes, brocante, hebbedingetjes en streekproducten.
www.sfeermarkten.nl

Paradefeesten 2 t/m 4 augustus
Jaaaaaaaa, het is weer tijd voor de Paradefeesten. De horecaondernemers op de Parade slaan de handen ineen en zetten een vet programma neer op de Venlose Parade. Jij komt toch ook?
Facebookpagina Paradefeesten

Zomerparkfeest 8, 9, 10, 11 augustus
Samen met 'vastelaovend' hét hoogtepunt van het jaar. Muziek, theater, literatuur, dans, kunst en zelfs wetenschap... de keuze is reuze! Geen cultuursnuiver? Ga dan voor de aankleding en de sfeer! Van 0 tot 100, iedereen kan hier feesten als een malle!
www.zomerparkfeest.nl

Viva Classic Live 6 september
Klassieke muziek in de openlucht in een betoverende setting, mogelijk in combinatie met een diner. Een muzikale reis voor iedereen.
www.sefthissenmusic.nl/viva-classic-live

Bluesrock Festival 7 september
Alweer de 36e editie van dit legendarische festival met ieder jaar weer een line-up waar je u tegen zegt. Een must voor liefhebbers.
www.bluesrockfestival.nl

Marcato Mondial 8 september
Hakuna matata! Superleuk multi-cultifestival voor en door alle mogelijke culturele achtergronden. Muziek, dans, theater, eten en drinken. Diversiteit alom.
www.marcatomondial.nl

Nach van 't Limburgse Leed 21 september
Lekker meebrullen met dialectpop, van volksmuziek tot Limburgstalige hiphop. Op verschillende locaties in de binnenstad.
www.limburgsleed.nl