Drup drup drup

Voor als het regent

Voor als het regent

Jaaaah eindelijk... regen! Met deze superleuke 'indoor' tips ga je bijna hopen op een fikse wolkbreuk.

Bierplezier
Er is veel leuks te beleven in en rond Venlo, maar één van de toppers - zeker op een regenachtig dagje - is toch wel een bezoekje aan de Hertog Jan Brouwerij in Arcen. Dompel jezelf onder in het prachtige ambacht van het bierbrouwen. Ruik het hop, proef het mout, snuif in die koperen brouwketels en proef, proef, proef... Tsjonge, dat smaakt! Dorst gekregen? Boek een rondleiding via www.hertogjan.nl

Fillempie?
Altijd lekker en makkelijk voor een regenachtige dag: naar de film. Alleen, met je geliefde of gezellig met de hele familie. Voor kaskrakers, Hollywoodspektakel of familiefilms ga je in Venlo naar City Cinema. In deze bios zit je goed! En ze hebben ook een interessante special agenda met live vertoningen van wereldberoemde opera's bijvoorbeeld. Ben je meer in voor een bijzondere film, misschien zelfs een tikje arty farty? Ga dan naar Filmhuis De Nieuwe Scene voor de beste arthouse films.
www.citycinema.nl
www.nieuwescene.nl

Escape Room
Verveeld? Dan weten wij nog een leuke uitdaging voor jullie! Team Trapped verzorgt in Venlo superspannende escape rooms. Jullie worden samen opgesloten in een ruimte vol verrassingen en special effects. Tsja, en zie er dan nog maar eens uit te komen. Hopelijk kunnen jullie puzzelen en slim nadenken...
www.teamtrapped.nl

Waterpret
Spetter spatter spater, lekker naar het water. Als het regent kun je onderduiken in één van de binnenzwembaden in de buurt. In Baarlo bijvoorbeeld, bij subtropisch zwemparadijs De Berckt waar vooral de kids uit hun dak kunnen gaan met een van de glijbanen, stroomversnellingen of het drakeneiland... Een ander mooi zwembad, ook erg fijn voor de baantjestrekkers onder ons, is Wasserstraelen in het Duitse Straelen. De grens oversteken en je bent er! En dan in ons eigen Blerick is er natuurlijk nog zwembad De Wisselslag.
www.dagjedeberckt.nl
www.wasserstraelen.de
www.dewisselslag.nl

Taurus Velden
Regent het? Yes! Dan kunnen we naar Taurus Rold of Adventure voor een potje high end lasergamen, adventuregolfen, bowlen, gamen of poolen. Nieuw is Prison Land, de grootste escape room van Zuid-Nederland! Uitgespeeld? Neem dan plaats in de Spaanse haciënda en geniet van overheerlijke Argentijnse en Spaanse specialiteiten.
www.taurusworld.nl

Termaalbad Arcen
Als je ergens relaxt van wordt in je vakantie, dan is het wel een dagje kuren in Thermaalbad Arcen. Lekker badderen, stomen en zweten maar. Weg met die afvalstoffen! Dan nog een massage en je voelt je als herboren. Kijk op de site voor alle uitgebreide wellnessopties. Toe maar, je hebt het verdiend.
www.thermaalbad.nl