Cool voor kids

Hotspots voor kinderen

Ontdekken & ravotten

Speelbos De Boskoel
Heuvel op, heuvel af, in de touwen en schommelen! In "Speelbos De Boskoel" - bij het Reindersmeer in Well - kan jong en oud lekker losgaan tussen de bomen.
www.np-demaasduinen.nl

Het smokkelpad Het smokkelpad in het bos rond Jagersrust in Velden is een superleuke en leerzame outdooractiviteit. Een klim- en klauterpad met opdrachtjes.
www.jagersrustvelden.nl

Aardbeienland
Aardbeienland is een kinderdroom die uitkomt. Aardbeien all over the place en dan ook nog met verrukkelijke attracties en activiteiten. Oh ja, en alles ziet eruit als een sprookje, inclusief kabouters!
www.aardbeienland.nl

Wereldpaviljoen
Stap in het vliegtuig en ontdek Midden-Amerika! In het wereldpaviljoen in Steyl ontdekken kinderen in een middagje een hele andere cultuur. Het maatschappelijkste uitje van Nederland. Met 'echt' nepvliegtuig, een nagebouwd San Pedro en een gezellige 'cantina'. Hasta luego!
www.wereldpaviljoen.comSpelen maar!

Klein Zwitserland Groot en legendarisch speelpark in de natuur dat meerdere keren door de ANWB tot leukste uitje van het jaar werd verkozen. Elke Venlonaar heeft er een herinnering aan...
www.skz.nl

Irrland net over de grens in het Duitse Kevelaer. In deze gigantische avonturenoase raken kids nooit uitgespeeld. Overal zijn zitjes met barbecues waar je kunt barbecueën. En je mag je eigen worstjes meenemen!
www.irrland.de

Roeffen Mart aan de Meerlosebaan 22 in Grubbenvorst. Gratis en erg leuk! Al jaren een begrip.
www.speeltuinroeffenmart.nl

Kinderboerderij Hagerhof Onmisbaar in elke zomervakantie, de geitjes en varkens aaien. Mèhhh...
www.kinderboerderijhagerhof.nl

Toverland is een serieuze concurrent van de Efteling, dus dan weet je het wel. Achtbanen, glijbanen, themaparken en dat alles in een heerlijk magisch sausje... Kortom, een perfect dagje uit voor kleine en grote kinderen!
www.toverland.com

Os Blie riëk Een speeltuin zoals een speeltuin bedoeld is. Lekker old skool schommelen, wippen, klimmen en glijden. En tussendoor natuurlijk lekker snacken. Klein entreeprijsje, groot plezier!

Monkey Town Oe oe aa aa! Neem je kids mee naar Monkey Town, in deze indoor speeltuin spelen grote en kleine apen zich uren in het zweet: van klimparcours en autootjes tot trampolines en een peuterhoekje!
www.monkeytown.eu

Ballorig Zijn ze balorig, ga naar Ballorig. Echt, je hebt er geen kind meer aan! In deze grote binnenspeeltuin kan iedereen onder de tien zijn energie ruimschoots kwijt. En ouders? Die laden hun energie weer op in een van de zitjes.
www.ballorig.nlSmikkelen en smullen

Natuurlijk kun je overal gaan eten met je kroost, maar deze plekjes zijn éxtra leuk (en bewezen kidsproof)

Green Barn
Fun, food en farm. Bij Green Barn, onderdeel van Jacobs Budgetplant, kunnen ze heerlijk buiten spelen, lekker smullen, kijken hoe ons eten groeit en kletsen met de scharrelende boerderijdieren.
www.greenbarn.nl

Restaurant Hagerhof
Hebben ze genoeg van de geitjes en de varkens? Schuif dan lekker aan voor een pannenkoek of iets anders! Ook zonder bezoek aan de kinderboerderij is dit een topadresje met kids.
www.kinderboerderijhagerhof.nl

Tuincentrum Leurs
Weet je even niks meer? Neem je kids mee naar Tuincentrum Leurs. Nee… niet voor de plantjes. Maar voor de gratis indoorspeeltuin! In het Tuincafé kun je zelf relaxt zitten en toch een oogje in het zeil houden.
www.leurs.nl

Spek en Bonen
Een heus kidscafé! Das dus een superrelaxte plek waar mama's en papa's kunnen chillen, terwijl de kinderen spelen en boterhammen met pasta eten. (met leuke cadeauwinkel).
www.spekbonen.nl

Pannenkoekenhuis Jagersrust
Verstopt in de bossen en al dertig jaar een begrip! Jagersrust is meer dan ideaal voor ouders met kinderen. Veel ruimte binnen en een groot terras dat grenst aan de speeltuin. Kortom, hier zit je goed.
www.jagersrustvelden.nl