Ben jij de nieuwe projectmedewerker City Marketing?

Zet onze stad op de kaart!

Projectmedewerker City Marketing (0,8 FTE)

De sluitingsdatum van deze vacature is 22 februari 2019

Venlo Partners verzorgt de city marketing en het city management van Venlo. De organisatie zet zich in voor een aantrekkelijke (binnen)stad en de promotie van Venlo bij uiteenlopende doelgroepen. In nauwe samenwerking met tal van partijen binnen en buiten de gemeente wordt gewerkt aan projecten die bijdragen aan een levendig, gastvrij en toekomstbestendig stadscentrum. Via online en offline marketingcampagnes, toeristische promotie en evenementen wordt bijgedragen aan een positief imago bij bestaande en toekomstige inwoners, bedrijven en bezoekers van Venlo.

Ons aanbod:

Je wordt onderdeel van een klein, slagvaardig en ambitieus team dat zich bezig houdt met de prachtige stad Venlo. Als betrokken marketing- en communicatiemedewerker communiceer je met en over de (binnen)stad, verstevig je het merk Venlo binnen en ver buiten de gemeentegrenzen. Je bedenkt, initieert en coördineert projecten en campagnes en voert deze zelfstandig of in samenwerking met het team en ons netwerk uit. De nadruk in je werk ligt op social media en online marketing. Mede door jouw citymarketingactiviteiten trekt Venlo nóg meer bezoekers en wordt de stad nóg aantrekkelijker om te wonen, werken, shoppen en beleven. Je werkt in nauwe samenwerking met de City Marketeer.

Wij vragen:

Deze functie vraagt een afgeronde MBO-opleiding bij voorkeur Marketing en Communicatie en een uitzonderlijk goede kennis van social media en online marketing. Het schrijven van korte en lange promotionele teksten is onderdeel van je werk, daarom zijn een vlotte en foutloze pen en een creatieve geest van belang. Het wordt gewaardeerd als je ook de Duitse taal machtig bent. Omdat Venlo Partners een kleine organisatie is, zijn we op zoek naar een enthousiaste teamspeler die niet te beroerd is om uiteenlopende werkzaamheden - uit zichzelf en soms ook ad hoc – aan te pakken. Ervaring met het coördineren en werken in projecten is een pre.

Interesse?

Heb je interesse in deze unieke baan, stuur dan uiterlijk 22 februari een motivatiebrief en cv naar: marcel@venlopartners.nl. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Marcel Tabbers, telefoon 077 3333 012 of e-mail: marcel@venlopartners.nl

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.