Vacature Citymanager Venlo

Kom jij helpen onze stad op de kaart te zetten?

Vacature Citymanager Venlo (full-time)

De sluitingsdatum van deze vacature is 15 augustus

Venlo Partners verbindt partijen en initiatieven die Venlo via de binnenstad, evenementen en het studentenleven verder op de kaart zetten. Nieuwe en bestaande initiatieven worden aangejaagd. Lokale en regionale initiatieven worden omarmd en gekoppeld aan de branding van het merk Venlo. Venlo Partners is, door haar strategische samenwerkingsverbanden en haar pragmatische daadkracht als citymarketingorganisatie een onmisbare schakel tussen regionale ambities en de realisatie van projecten. Meer kenniswerkers die in de stad blijven wonen, meer bezoekers, meer studenten en de komst van kwalitatieve, merkversterkende evenementen. Een uitdaging van formaat!

Het stichtingsbestuur Venlo Partners komt graag in contact met kandidaten voor de vacante functie van Citymanager Venlo (full-time).

Dit ga je doen

Als citymanager ben je eerste aanspreekpunt binnen een dynamische en ondernemende club mensen, allemaal met een groot hart voor Venlo. Op kantoor, en ver daarbuiten, wordt met veel enthousiasme verder gewerkt aan de groei van de stad die de voorbijgaande 10 jaar is ingezet. Je bent verantwoordelijk voor het opzetten en uitvoeren van diverse projecten die bijdragen aan de doelstellingen van de Venlose Citymarketing. Deze projecten voer je uit met je team, in samenwerking met (binnenstad)ondernemers, gemeente en de verschillende private partijen uit ons netwerk. Kortom, je bent samen met het team verantwoordelijk voor een bijdrage aan een florerende binnenstad.

Dit ben jij

Je staat in de startblokken om samen met het team, onze partners en de ondernemers de stad Venlo nog verder te ontwikkelen en op de kaart te zetten en hebt goede ideeën hoe we dit samen kunnen realiseren. Je hebt ervaring in projectmanagement en diplomatie bij meerdere opdrachtgevers en stakeholders (bestaande uit onder andere individuele ondernemers). Je bent veelzijdig en hebt kennis van en affiniteit met ruimtelijke ontwikkeling, vastgoed en marketing. Gevoel voor commercie, trends en strategieën (in het winkellandschap) is jou op het lijf geschreven. Je bent een teamspeler, een verbinder en beschikt over een goede overtuigingskracht. Zowel in een team als zelfstandig ben je een echte aanpakker. Je bent het aanspreekpunt voor alle ondernemers in de binnenstad en ontwikkelt en faciliteert diverse activiteiten ten behoeve van een bruisende en goed samenwerkende binnenstad. Dit alles in nauwe samenwerking met de verschillende belanghebbenden, waaronder ondernemers en organisaties, inwoners, bedrijven, evenementen, onderwijsinstellingen. Je neemt initiatief, bent stressbestendig en bent je zeer bewust van je omgeving. Je hebt een HBO werk- en denkniveau en een goede beheersing van de Duitse en Engelse taal. Met flexibele werktijden kun jij prima omgaan wanneer nodig.

Interesse?

Ben je geïnteresseerd, dan zien wij jouw motivatiebrief en curriculum vitae graag tegemoet via: sollicitaties@venlopartners.nl. Meer informatie over Venlo Partners en haar activiteiten vind je op www.venloverwelkomt.nl.

Een assessment kan onderdeel uit maken van de selectieprocedure. Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.