Vacature City Marketeer

Kom jij ons team versterken?

Vacature: ben jij de nieuwe City Marketeer?

De deadline is verstreken. Je kunt niet meer reageren.

Venlo Partners verzorgt de city marketing en het city management van Venlo. De organisatie zet zich in voor een aantrekkelijke binnenstad en de promotie van Venlo bij uiteenlopende doelgroepen.

Per direct zijn we op zoek naar een:

City Marketeer


Wie zijn wij: Venlo Partners is een kleine, informele organisatie die samen met diverse partijen in de stad en de regio samenwerkt aan de realisatie van uiteenlopende projecten op het gebied van city marketing en city management. Ons team is positief ingesteld en denkt vooral in praktische oplossingen.

Wat houdt de functie in: Als City Marketeer sta je allereerst aan de lat voor de invulling en uitvoering van de city marketing projecten, vaak in samenwerking met externe specialisten. Denk daarbij aan campagnes, events en allerlei communicatie-uitingen.

Samen met onze stakeholders bedenk je daarnaast nieuwe projecten gericht op onze belangrijkste doelgroepen: bewoners van Venlo, bewoners van de buurgemeenten, toeristen, studenten en (young) professionals. Je werkt hierbij nauw samen met onze online marketeer.

Als City Marketeer lever je ook een belangrijke bijdrage aan de ontwikkeling van nieuwe marketingstrategieën.

Naar wie zijn we op zoek: Onze ideale City Marketeer heeft een HBO-denk- en werkniveau en bewezen ervaring in marketing richting één of meerdere van onze doelgroepen. Hij/zij herkent zich in de volgende eigenschappen: hands on en resultaatgericht, kritisch en licht perfectionistisch, creatief en open minded, sociaal en open, zelfstandig en stevig in de schoenen. Organisatorische vaardigheden zijn van belang om tot goede resultaten te komen in het brede pakket van werkzaamheden.

Een perfecte beheersing van de Nederlandse taal is een voorwaarde. Beheersing van de Duitse taal in woord en geschrift is een pré.

Interesse? Heb je interesse in deze unieke baan, stuur dan uiterlijk 30 april een motivatiebrief en cv naar: marcel@venlopartners.nl. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Marcel Tabbers, telefoon 077-3333012 of e-mail: marcel@venlopartners.nl Website: www.venloverwelkomt.nl Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.