Stan Jacobs van Mocca

19 oktober 2022

Vanaf het moment dat chefkok Stan Jacobs (links op de foto) startte bij Mocca, kwam zijn passie voor koken al direct naar voren. “Ik heb in korte tijd veel geleerd en merkte al snel dat ik mijn interesse voor duurzaamheid en kwaliteit goed kon delen met Mocca. Het is mijn doel om bij te dragen aan een betere toekomst voor de regio. Door met streekproducten te werken blijven de gerechten die wij serveren uniek, ook voor mensen buiten de regio. Ik werk graag met lokale producenten om de regio aantrekkelijker te maken. Meedoen aan de Streekweken vond ik dus een logische stap. Ik kijk ernaar uit om mensen kennis te laten maken met ons Streekweken menu!”

Placeholder for Mocca Coffee CompanyMocca Coffee Company


Stan spreekt vol lof over de makers in de regio: “Het voordeel van werken met lokale bedrijven is de flexibiliteit en kwaliteit van de producten die wij inkopen. Door goed samen te werken met deze mensen kunnen wij samen op zoek naar nieuwe mogelijkheden voor onze gerechten. Bij een landelijke leverancier ben je voornamelijk gebonden aan een vast assortiment, terwijl je met lokale, kleinere bedrijven samen kunt gaan zitten om nieuwe mogelijkheden te bekijken en de kwaliteit van de producten te verbeteren. Tijdens de inspiratiedag was het fantastisch om te zien met hoeveel passie de makers zorgen voor hun producten. Ze doen er alles aan om de kwaliteit te waarborgen en nemen de tijd om met ons mee te denken."

"Ik vind werken met lokale producenten een hele fijne samenwerking! Samen bieden zij een betere en unieke ervaring aan onze gasten!”

Ben jij benieuwd naar het menu van Mocca, of wil je weten welke locaties in Venlo nog meer meedoen? Meer info vind je hier: