Kwaakerrun Wandeltocht

Lekker wandelen in de natuur

Kwaakerrun Wandeltocht

Kwaakerrun in ’t Ven

In het weekend van zaterdag 22 en zondag 23 september is het weer een bijzonder sportief weekend in ’t Ven. Voor het 8e opeenvolgende jaar organiseren de dames van de Kwaakerrun een supergezellig evenement. Het evenement bestaat ook dit jaar weer uit een wandeltocht op zaterdag en hardloopwedstrijden voor jong en oud op zondag.

Wandeltocht

In 2015 werd vanwege het 1e jubileum een wandeltocht georganiseerd om zo aan een nog bredere groep een leuke activiteit te kunnen aanbieden. Een groot succes bleek na afloop dus deze wandeltocht is een vast onderdeel van de agenda geworden! Zo zullen ook dit jaar weer 750 wandelaars hun hart kunnen ophalen bij een prachtige smaakvolle 15km lange wandeltocht waarbij wordt stilgestaan bij een aantal historische plekken in ’t Ven. Ook zullen diverse lokale ondernemers hun producten in de vorm van een hapje of drankje aan de deelnemers aanbieden. Deze wandeltocht zit helaas al vol dus inschrijven hiervoor is niet meer mogelijk.

Op [www.kwaakerrun.nl[(https://kwaakerrun.nl) kun je verder alle details van de Kwaakerrun vinden. En like ook de Kwaakerrun Facebook en/of Instagram pagina voor de laatste nieuwtjes en een aantal hele mooie acties.

Hopelijk tot ziens bij de Kwaakerrun op zaterdag 22 en/of zondag 23 september!