Asperge Fiets Vierdaagse Arcen

Vier dagen fietsen door het prachtige Arcen

Asperge Fiets Vierdaagse Arcen

Van 22 t/m 25 mei 2018 vindt voor de veertiende keer de Asperge Fiets Vierdaagse in Arcen plaats.

De startlocatie is Pannenkoek Specialiteiten Restaurant De Bosrand Leermarkt 17 Arcen. Er is een grote gratis parkeerplaats.

Asperges, de koningin onder de groenten

Noord Limburg is DE aspergestreek van Nederland. In mei en juni kunt u de aspergevelden bezichtigen die u langs de route tegenkomt. In de vele restaurants die langs de route liggen, is het genieten van heerlijke aspergegerechten.

Routes

In vier dagen tijd worden er dagelijks routes gereden van 40 en 60 kilometer, die telkens starten in Arcen. Diegene die vier dagen meefietsen en zodoende alle stempels hebben, wacht een originele verrassing in de vorm van asperges.

Noord Limburg

De routes voeren langs aspergevelden, door bossen, heidevelden, de oevers van de Maas en natuurlijk door de pittoreske dorpjes waar Noord Limburg bekent om is. Een van de stempelposten is Streekmuseum de Locht, het Nationaal Asperge- en Champignonmuseum in Melderslo.

Rondleidingen

Op woensdag 24 mei en donderdag 25 mei om 16.00 uur is er een speciale rondleiding voor deelnemers aan de Asperge Fiets Vierdaagse door de Hertog Jan Brouwerij van Arcen en door Graanbranderij de IJsvogel in Arcen.

Inschrijven kan bij de start van de vierdaagse.

Overnachten in Noord Limburg

In Arcen en omgeving zijn diverse overnachtingsmogelijkheden. U hebt de keuze uit bungalowparken, campings, hotels, pensions, bed en breakfast en kamperen bij de boer. De diverse bedrijven hebben speciale ‘Asperge Fiets Vierdaagse Arcen’ arrangementen. Zie ook: www.arcenevents.nl

Informatie

Informatie over de Asperge Fiets Vierdaagse Arcen is verkrijgbaar via: www.aspergefietsvierdaagsearcen.nl of tel.: 077 473 19 01.