SPIJS! Foodfestival

31 mei 2022

Wil jij proeven van nieuwe wereldkeukens zonder stad en land hiervoor af te reizen? Dat kan! SPIJS! Foodfestival zal in het Pinksterweekend voor de 10e keer plaatsvinden in Venlo! Lees hieronder welke (wereld)smaken je kunt proeven.


Wereldkeukens

Tijdens het festival zijn er verschillende foodtrucks waar je een lekker hapje kunt eten. Breng bijvoorbeeld een bezoekje aan La Mexicana en geniet van verse gerechten met alle geuren, kleuren en smaken uit de Mexicaanse keuken. Toch meer zin in tapas zoals patatas bravas en heerlijke chorizo? Bezoek dan D’Tapas, waar heerlijke gerechten uit de Spaanse keuken geserveerd worden.

Meer gefascineerd door de Thaise keuken? Proef dan bij Try Thai de uitgesproken smaken van Thailand met heerlijke verse ingrediënten. Of ga ‘eventjes’ naar Amerika en maak kennis met de Red Baron Foodtruck. Van betrouwbaar en smaakvol vlees, best fingerfood tot live cooking…


Nog meer lekkers

Wie is er nou niet dol op een lekker frietje? Bij Brendons Friet kun je genieten van een lekker frietje met een snack. Lekker (K)eten is ook weer van de partij. Ze staan voor een prachtig, eerlijk en puur concept. Vanuit een omgetoverde "bouwkeet", serveren zij heerlijke gerechten zoals wraps en zwarte kip. Of heb je zin in een lekker sateetje of hotwings? Dan zit je bij Franky’s Culinair helemaal goed, eet smakelijk!

Placeholder for SPIJS foodfestival 5juni21 00064SPIJS foodfestival 5juni21 00064

Voor de zoetekauw

Natuurlijk is er ook aan de zoetekauwen onder ons gedacht! Bij Snoepwinkel Truuske vind je de (h)eerlijkste snoepjes en lekkernijen uit grootmoeders tijd. Laat je verrassen door een groot assortiment drop en speciaal snoep. Denk hierbij aan suiker- en glutenvrij snoep, en zelfs biologisch snoep! Of bezoek Becky’s Sweets, met haar à la minute gebakken zoete Franse crêpes met verse aardbeien en slagroom tot de classic crêpe met nutella. Ook staan er heerlijke vers gebakken Belgische wafels op de menukaart. Kortom, genoeg te smullen.


Drankjes

Don't worry, just drink coffee! Cappuccino, latte macchiato of toch een warme chocolademelk? Voor een lekker bakje ben je bij Hakuna Ma’Coffee aan het goede adres. De koffiebar op wielen serveert de lekkerste verse koffie.

In voor iets sterkers? Breng dan een bezoekje aan cocktailbar Dorstig, de nieuwe kleurrijke borrelbar in hartje Venlo die ook op SPIJS! staat. Ze zijn gespecialiseerd in het maken van de beste cocktails! Meer zin in een wijntje? Dan kun je genieten bij Vinoteca Lina! Ze beschikken over een uniek assortiment aan wijnen, waarvan het overgrote deel rechtstreeks van de wijnboer wordt geïmporteerd.

Placeholder for SPIJS foodfestival 5juni21 00072SPIJS foodfestival 5juni21 00072

Verse maaltijd voor je trouwe viervoeter

Kom je niet alleen, maar gezellig samen met je trouwe viervoeter? Bij Butternut Box wordt vlees en groenten van menswaardige kwaliteit voor jouw hond bereid. Dus ook voor hen wordt SPIJS! een foodfestival om nooit te vergeten!