Dit toetje van Cyrille van Foodies x Friends met Maonesjien Drakenhoning van Veldman Stokerij uit Belfeld is niet alleen ontzettend lekker, maar ook een plaatje om te zien.
Plus, een aantal andere producten die tijdens de Streekweken in de spotlights stonden spelen een glansrijke bijrol in dit zoetzure nagerecht!
Ingrediënten
- Maonesjien Drakenhoning van Veldman Stokerij (te koop bij Van Gelderen Wijn)
- Limburgse Hangop
- Aardbeien van Rijnland
- Rabarber van Kellenaers-Kusters
- Agavesiroop
- Muesli
- Munt
Bereiding
- Snijd de rabarber in stukjes en verwarm deze met de agavesiroop en Maonesjien Drankenhoning in een pan.
- Snijd de aardbeien.
- Maak één voor één laagjes van hangop, aardbeien, muesli, rabarber.
- Top af met de munt en muesli.
TIP! Hoe meer laagjes, hoe mooier!
EXTRA TIP! Plaats de aardbeien aan de zijkant van het glas voor een presentatie waar je je vingers bij aflikt!


Over de schrijver
Cyrille Berger
Marketing expert by day, foodie 24/7… Cyrille is een creatieve en enthousiaste foodie, altijd op zoek naar inspiratie voor lekkere en verrassende gerechten. Ze was een tijdje weg, maar heeft de liefde in en voor Venlo gevonden. Nu is ze op culinaire (her)ontdekkingstocht in Venlo. Op haar foodblog post Cyrille elke week smakelijke en kleurrijke foto’s van haar favoriete recepten, de laatste foodtrends, eten in Venlo en kooktips.
Krijg je al trek? Neem een kijkje op haar instagram blog @foodies_x_friends