Voor de kids

Voor de kids

Wie zegt dat kinderen niets lusten? In hartje Venlo zijn een paar superleuke adresjes waar ze precies weten wat kleine deugnieten lekker vinden.

1 Spek & Bonen
Parade 24 Venlo
Smul(p)aapjes opgelet! Rustig op je stoel zitten en netjes eten? Nee! Bij Spek & Bonen is het juist de bedoeling dat je speelt én smult. Je ouders kunnen ondertussen genieten van een latte, een verse soep of een salade. Op de verdieping is een gezellig speel- en eetcafé en beneden een winkel met onwijs leuke baby- en kinderspulletjes.

2 Snoepwinkel Truuske
Parade 32 Venlo
Hier móet je met je kinderen naar toe. Truuske is een snoeperig snoepwinkeltje, dat je normaal alleen in een romantische oude film ziet. Van snoepjes voor 5 cent tot reuzenlollies en zuurstokken. Succes met kiezen!

3 Kids Café Beej Benders
Mgr. Nolensplein 54 Venlo
Ook Versmarkt Beej Benders denkt aan de kleintjes. In hun Kids Café, geopend op maandag-, woensdag- en vrijdagochtend kun je lekker ontbijten en lunchen terwijl de kleintjes spelen. Voor grote foodies is Beej Benders een walhalla vol smakelijke vers- en streekproducten. Zeker even checken!PANNENKOEKUHHH…

Knorrende maagjes worden gevuld bij pannenkoekenhuis Hagerhof bij de kinderboerderij. Je kunt kiezen uit wel duizend pannenkoeken (bijna dan), maar er zijn ook salades, soepjes, broodjes, burgers en nog veel meer. Varken Miep beveelt een 3-gangenmenu aan voor slechts € 16,95. Kijk even op de site voor de culinaire agenda met speciale ontbijtjes en proeverijen.

Kinderboerderij Hagerhof
Hagerlei 1 Venlo

Ook hier hebben ze pannenkoeken. Pannenkoekenhuis Jagersrust
Straelseweg 35 VeldenDe lekkerste ijsjes vind je bij...

Gelateria Gino
Sint Jorisstraat 6 Venlo

IJsco Fantastico
Werf 5 Venlo

IJssalon Da Paulo
Grote Beekstraat 2 Venlo