Sterk van Start

Kennissessie Starters: Fiscale wet- en regelgeving

Sterk van Start

Sterk van Start, ondernemen doe je in Venlo is een samenwerking van Gemeente Venlo, Rabobank Venlo, Venlo Partners en bestaande ondernemers. Met Sterk van Start bouwen we aan een lokale community voor starters en ondernemers. Gedurende het jaar organiseren we een aantal korte en krachtige kennissessies over onderwerpen die jou als startende ondernemer kunnen helpen om nog beter uit de startblokken te komen.

Kennissessie fiscale wet- en regelgeving

Als aanstaande startende ondernemer vraag je je natuurlijk af wat er allemaal verandert als je een eigen onderneming start. Deze kennissessie is er op gericht om jou als ondernemer meer inzicht te geven in de fiscale wet- en regelgeving. Dit is een dynamisch wetgebied dat continu aan veranderingen onderhevig is. Tijdens de kennissessie vertellen wij jullie meer over het bruto-netto inkomensbegrip als zelfstandige en bekijken we afhankelijk van de behoefte ook nog enkele aspecten van de omzetbelasting.

Deze Sterk van Start kennissessie zal worden verzorgd door Remko Schrömbges van ABAB Accountants en Adviseurs. ABAB Accountants en Adviseurs is een fullservice accountants- en adviesorganisatie. Door hun brede dienstverlening kunnen ze hun klanten van een compleet advies voorzien.

Vereiste voorbereiding:

Graag ontvangen we bij je aanmelding een toelichting op de problemen die jij als ondernemer ervaart of specifieke vragen die je hebt zodat we de inhoud van de kennissessie zo goed kunnen mogelijk afstemmen op jullie wensen.

Het programma:

17:30 uur: Ontvangst

18:00 uur: Interactieve workshop

20:00 uur: Borrel

Locatie: Rabobank Venlo e.o., Peperstraat 8 in Venlo

Aanmelden: info@sterkvanstart.nl

Graag zien we je maandag 8 oktober a.s. bij het kantoor van de Rabobank.