Sterk van Start

Lancering platform & Kennissessie Starters

Sterk van Start

Sterk van Start, ondernemen doe je in Venlo is een samenwerking van Gemeente Venlo, Rabobank Venlo, Venlo Partners en bestaande ondernemers. Met Sterk van Start bouwen we aan een lokale community voor starters en ondernemers. Gedurende het jaar organiseren we een aantal korte en krachtige kennissessies over onderwerpen die jou als startende ondernemer kunnen helpen om nog beter uit de startblokken te komen.

Op donderdagavond 28 juni a.s. wordt het platform officieel gelanceerd en organiseert Rabobank Venlo een kennissessie voor startende ondernemers met als onderwerp: “Positioneren van mijn bedrijf”. De kennissessie zal plaatsvinden in de Manufactuur in Blerick (Kazernestraat 17-19 / 5928 NL Venlo-Blerick). In deze workshop richten ze zich op het positioneren van je bedrijf; hoe laat je je omgeving weten wie je bent, wat je te bieden hebt en hoe kan je een krachtige pitch houden? Hoe formuleer je je bedrijfsmodel, welke stappen kunnen je helpen om je ondernemersplan aan te scherpen?

Gedurende twee uur bieden ze je achtergrondinformatie en gaan ze concreet aan de slag met het maken van je eigen businessmodel en het maken van een pitch. In aanwezigheid met andere ondernemers word je uitgedaagd om je boodschap verder te versterken en leer je van elkaars voorbeelden. Aan het begin van de kennissessie wordt tevens het platform voor Sterk voor Start gelanceerd; een platform waarin je als ondernemer achtergrondinformatie en contacten vindt die je kunnen helpen bij het van start gaan als ondernemer.

Het programma: 17:15 uur: Ontvangst bij de Manufactuur (Kazernestraat 17-19 / 5928 NL Venlo-Blerick)

17:30 uur: Openingswoord en lancering platform Sterk van Start door wethouder Erwin Boom

18:00 uur: Start workshop “Positioneren van mijn bedrijf”

18.00 uur: Netwerkborrel voor ondernemers

20:00 uur: Borrel voor starters

Heb je interesse om deel te nemen aan deze kennissessie? Stuur een mail naar info@sterkvanstart.nl. Er zijn geen kosten aan deelname verbonden. Heb je nog vragen of zijn bepaalde zaken onduidelijk, neemt dan gerust contact op met Denise van Meegeren. Dat kan via de mail (info@sterkvanstart.nl ) of per telefoon (06 18297766).

Wij hopen je te ontmoeten op 28 juni a.s.