Maastricht University: Hulp gevraagd voor smaaktesten!

Een kwestie van smaak!

Meedoen aan een smaaktest?

De onderzoekers van Maastricht University Campus Venlo zijn regelmatig op zoek naar deelnemers voor verschillende wetenschappelijke studies. Deze studies vinden zowel plaats in de binnenstad van Venlo als in Villa Flora op het voormalig floriade terrein. Op dit moment worden er deelnemers gezocht voor de onderstaande studies. Vind je het leuk om een keer mee te doen, stuur een bericht naar de onderzoeker voor meer informatie.

Eten, proeven en beoordelen
Voor een onderzoek zijn we op zoek naar deelnemers tussen 18 en 50 jaar oud. Het betreft een smakentest (30 - 45 min) waarbij u verschillende etenswaren zult proeven, eten en beoordelen.

Locatie: Villa Flora, Sint Jansweg 20 Venlo Vergoeding: een VVV-Cadeaukaart van €5.

Heeft u interesse of wilt u meer informatie? Stuur dan een e-mail naar: anouk.hendriks@maastrichtuniversity.nl

Boterhammen!
Voor een smaakonderzoek van de Universiteit Maastricht zoeken we personen met een Nederlandse afkomst tussen 18 en 65 jaar oud, die regelmatig boterhammen eten. Tijdens dit onderzoek zul je de volgende etenswaren eten en beoordelen: boterham met nutella, flapjack (een soort mueslireep), zoete popcorn, granenchips en Tuc.

Locatie: Deken van Oppensingel 4 te Venlo (voormalig museum van Bommel van Dam).

Vergoeding: Een VVV-cadeaukaart van €5. Heeft u interesse of wilt u meer informatie? Stuur dan een e-mail naar: anouk.hendriks@maastrichtuniversity.nl

Een bittere smaak
Voor het onderzoeken van het effect van de toediening van kinine (een bittere smaakstof) in de mond en in de maag op verzadiging en voedselinname zoeken wij gezonde vrijwilligers in de leeftijd van 18 tot 65 jaar.

Locatie: Villa Flora, Sint Jansweg 20 Venlo

Beloning: €160,-. Eventuele reiskosten worden vergoed.

Heeft u interesse of wilt u meer informatie? T.klaassen@maastrichtuniversity.nl

Kruidenvoedingssupplementen
Voor een onderzoek naar de communicatie rondom kruidenvoedingssupplementen zijn wij op zoek naar deelnemers die mee willen doen aan een online vragenlijstonderzoek.

Locatie: n.v.t. (u kunt het onderzoek thuis uitvoeren)

Beloning: kans op 1 van de 5 cadeaubonnen van bol.com t.w.v. €25,-

Heeft u interesse of wilt u meer informatie? Karin.lenssen@maastrichtuniversity.nl