Enthousiaste gastheren/vrouwen voor Venlose binnenstad gezocht

Enthousiaste gastheren/vrouwen voor Venlose binnenstad gezocht

De Venlose binnenstad verwelkomt jaarlijks miljoenen gasten. Omdat het belangrijk is dat bezoekers zich hier welkom voelen is er zowel op straat als in de winkels en restaurants veel aandacht voor gastvrijheid. Om de hartelijke ontvangst van bezoekers tijdens drukke feestdagen en evenementen te versterken is Venlo Partners op zoek naar trotse Venlonaren die de stad willen vertegenwoordigen als vrijwillige city host.

Welkom in Venlo
Ben jij sociaal, spreek je goed Nederlands en Duits en wil je je vrijwillig inzetten om bezoekers van Venlo gastvrij te ontvangen? Meld je dan nu aan als city host via info@venlopartners.nl. Samen met collega vrijwilligers verwelkom je ongeveer 10 keer per jaar bezoekers tijdens de drukste winkeldagen en bij evenementen in en om het stadshart. De taken zijn erg divers én leuk: je beantwoordt allerlei vragen die bezoekers aan de stad hebben en wijst de weg naar belangrijke plekken in het centrum. Jouw bijdrage als ambassadeur van de stad is cruciaal voor de beleving van de bezoeker!

Vergoeding
Als city host doe je unieke ervaringen op, maar je wordt ook beloond voor je inzet. Zo ontvang je per keer een vrijwilligersvergoeding en kun je gebruik maken van tegoedbonnen voor de Venlose binnenstad. Venlo Partners zorgt tevens voor een gedegen training zodat je zelfverzekerd van start kunt.