Een nieuw jasje voor www.venloverwelkomt.nl

Ga kijken en voel en proef de sfeer van onze mooie stad!

Venlo Partners lanceert nieuwe website venloverwelkomt.nl

De website venloverwelkomt.nl gaat al een aantal jaartjes mee, maar is vanaf vandaag in een geheel nieuw jasje gestoken. Terugkijkend op de laatste jaren heeft de stad een enorm positieve ontwikkeling doorgaan, alle reden om dat nog beter zichtbaar te maken op een informatief maar vooral ook sfeervol platform. Waar je direct de sfeer kunt proeven van onze stad. Waardoor je zin krijgt om ons te bezoeken en te gaan ontdekken!

Alles wat je wilt weten over Venlo, als bewoner of als bezoeker, vind je terug op de nieuwe website. Natuurlijk informatie over wat je hier allemaal kunt doen en beleven, maar we laten het je vooral zien met beelden, video, blogs en verhalen van de Venlonaar, oftewel: veel sfeer en beleving.

Natuurlijk is dit een begin. Er staat al heel veel op maar we zullen het platform de komende tijd verder gaan aanvullen met nieuwe winkels, restaurants en attracties. Ga eens kijken en laat vooral weten wat je er van vindt. Mis je iets wat niet mag ontbreken? Geef het ons door. Samen zorgen we voor de allerleukste informatie voor onszelf als Venlonaar, maar vooral ook voor onze bezoekers.