Down by the River

Muzikaal Mini- festival

Down by the River

Met de toevoeging van Theo Lawrence, Judy Blank, John Paul Keith, Mercy John, Caleb Elliot en Stompin’ Grounds is het programma compleet voor de vijfde editie van roots- en americana-festival Down By The River in Poppodium Grenswerk. Down By The River vindt plaats op zondag 14 april 2019. De Early Fish tickets zijn inmiddels uitverkocht. Reguliere tickets zijn te krijgen via www.grenswerk.nl, Grenswerk Café en Sounds.

Eerder werden Nicole Atkins, Cordovas, The Brother Brothers en Matthew Logan Vasquez al bevestigd. In totaal staan er wederom tien artiesten op de vijfde editie van het festival in en rondom Grenswerk.

Ook spelen er dit jaar weer een aantal artiesten op locaties in de stad. De Joriskerk is een bijzonder mooie protestantse kerk in het centrum van Venlo, op 150 meter lopen van Grenswerk. Café de Locomotief ligt hier 20 meter naast.

Down By The River is vernoemd naar een nummer van Neil Young. Het festival vindt pal aan de Maas plaats, de rivier die al eeuwen door Venlo stroomt. Down By The River richt zich op frisse en vernieuwende americana en rootsmuziek. Tickets zijn te koop via de website van Poppodium Grenswerk, in het Grenswerk Café en bij Sounds Venlo.

Voor kaarten en meer informatie www.grenswerk.nl